• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

gta 4 eflc dekı radyoda çalan müzik(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
gta 4 eflc dekı radyoda çalan müzik(istek)
evet arkadaşlar cok aradım ama bulamadım.radio electro chock(elektro şok gibi birşey oluyo galiba nasıl yazılıyo bilemem)orda da çalan bi müzikmiş.hatta tony nın ılk gorevlerınde gece kulubune girdiği zaman ilk çalan şarkı.böyle bass lı falan bi şarkı.maısonette 9 dakı gece kulubunde çalıyo.insallah bulabiliriz.veya gta 4 de radyoda çalan müziklerin isimlerini bulsak ordan cıkarırız belkı.ama ara tara yok.belkı bılen vardır.lutfen bilen varsa yardım etsın:d::naughty:

IronLaw

Üye
arkadaşım o müzik çalarken tony nin telefonuna "948 555 0100" bu kodu yaz gönder az sonra şarkının ismi mesaj olarak gelecektir.

featnuri

Üye
    Konu Sahibi
evet o da bi yöntem.fakat buldum müziği.daniel haaksman-kid conga olacak.sanırım böyle yazılıyordu.teşekkürler dostum.konu kapatılsın.cözüme ulaştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...