gta 4 androidde

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Emulatör işte. Kasıyor ama uğraşmanıza değmez bence.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
aynen degmez

kapakli511

kapakli511

Üye
gta 4 ü açan telefon şuan imkansızın ötesinde

- - - Eklendi - - -

kesinlikle video beyler 1.10 a dikkat edin adam sola dönüyor araba sağa dönüyor :D

kerem28yuksel

Üye
hadi gta sanandreas olsa neyse de gta 4 cok kotuydu :D gta 4 için degmez :D hem ganster var :D

blackcat67

blackcat67

Üye
arkadaşlar adam s3 te gta 4 oynuyor arada kasılma olsada bu oyunu bulabilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar adam s3 te gta 4 oynuyor arada kasılma olsada bu oyunu bulabilirmisininiz?

ben bilgisayarımda bu kadar akıcı oynamadım bide telefonda ahahah güldürmeyin adamı inanmayın arkadaşım bunlara :D

asunboy06

Üye
SU LİNKTEKİ OLAY OLUYOR GIBI ARKADASLAR

Rookie66

Rookie66

Üye

• Beğen
Tepkiler: kapakli511
keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
O zaman benim tablet kaldırır

kapakli511

kapakli511

Üye
saçmalamayın en az 4 gb ram 256 bit ekran kartı isteyen oyundan bahsediyorsunuz hiçmi bilgisayar bilginiz yok

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Ne gta 4 pcde en az 1.5 gb ram istiyo ne 4 gb ramı arkaaşım

hey_19

hey_19

Üye
vay be adamlar yapıyor yaa

• Beğen
Tepkiler: kalem19
Turan

Turan

Üye
uydurma.d

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar sanırım doğru anladım .Adam oyunu pc ye kurmuş sonra telefondan pc ye baglanmış team vs gibi bi programla pc de ki görüntüyü tele aktarıyor .Sonra da telefona o gamepad uygulamasını kuruyor. Yani oyunu telefon da degil pc de oynuyor sadece telefondan yönetiyor o görüntü pc de ki görüntü.Yani telefonda oynamıyor oyunu yönetiyor diyebilirz.

ahmetsuha525000

Üye
Sahte Video. GTA 4 En erken 2017de

TheMadness

TheMadness

Üye
Splashtop ile oynuyor

mertsagir

mertsagir

Üye
Arkadaşlar adam Splashtop denen programla bilgisayardaki oyunu Android cihaza bağlayarak oynuyor.
Görüntüler yalan ya da montaj değildir.Yorumumu bu video için söyledim yanlış anlaşılmasın.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Misafir

O Gta 4 değil adam telefonu bir konsol gibi kullanarak oynuyor.Aslında playstation veya bilgisayardan oynuyor ve telefonu ordaki cihaza bağlamış.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Takipçi Satın Al

Üst Alt