GTA 3 Oynayan One S Sahipleri Bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
GTA 3 Oynayan One S Sahipleri Bakabilir mi?
Arkadaşlar özet geçicem.2 yerden apk buldum.Yüklüyorum sd dosyalarını wifi ile 440mb

İlkinde kesile kesile habire devam ettim 2. apk da yavaş yavaş da olsa kesilmeden indirdim.Ama yine de şu hoparlör cızırtımdan kurtulamadım.Menüde gezinirken tozur tozur ödüyor.Oyun içinde de kulağa koyunca bazen koymadan duyuluyor cızır cızır yani hoparlörü bozucak diye oynamıyorum sorunsuz çalışan link varsa atabilir misiniz veya sizde de mi böyle?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan markete girdiğimde oyunu bulamadım.Şimdi linke tıklayıp google playle devam ettim ülkemizde kullanılmıyormus.Kredi kartımda yok zaten.Kulaklikla da sorun çıkınca indirilen sd dosyalarındaki audio dosyalarinda bir sorun olduğunu fark ettim

Yardımcı olucak one s ci yok mu

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonları genele de açtım 2-3 hafta önce.Yok mu hiç yardım edicek?Sizdeki linki atsanız o bile yeter.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
dener misiniz ? Wi-Fi açık bir şekilde.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonda denedin dostum.Deniyorum hemen sorun olmaz umarım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İz[Mir]Kan;5075898' Alıntı:
Hangi telefonda denedin dostum.Deniyorum hemen sorun olmaz umarım
one x'te denedi :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
One X varmış sen de ama deniycem :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
pardon s3'te olabilir :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
One X te denendi :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Valla yine sorun olabilir ama deneyeceğim inşallah çalışır.Real racing 2 binli de sd dosyalarını attım fakat hala download diyor hazır sizi bulmuşken onu da aliyim :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;5075987' Alıntı:
Valla yine sorun olabilir ama deneyeceğim inşallah çalışır.Real racing 2 binli de sd dosyalarını attım fakat hala download diyor hazır sizi bulmuşken onu da aliyim :)
Sonuç ne peki :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi denedim, aynı sorun

- - - Eklendi - - -

Bu oyun 10 yıllık bir oyun nostalji olsun diye mi bu cızırtı anlamadım ki ama soruna daha çok benziyor

- - - Eklendi - - -

Menüde hala var ama oyun içi azalmış

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İz[Mir]Kan;5083845' Alıntı:
Şimdi denedim, aynı sorun

- - - Eklendi - - -

Bu oyun 10 yıllık bir oyun nostalji olsun diye mi bu cızırtı anlamadım ki ama soruna daha çok benziyor

- - - Eklendi - - -

Menüde hala var ama oyun içi azalmış
Biraz daha bekleyin bence zamanla bu sorunda aşılır :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl zamanla :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İz[Mir]Kan;5121547' Alıntı:
Yani kullandığınız telefon yeni çıkmış bir telefon oyunun optimizasyonu ile alakalı bir sorun var belli, oyunun yeni sürümü çıkarılarak bu sorun belki aşılabilir benim size verdiğim link son sürüm artık daha yeni bir sürüm bekleyin yada başka oyunlara yönelin :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel

Üst Alt