anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende neden açılış ekranında oyundan atıyor ? Gameloft işaretinden sonraArkadaşlar şuan denedim .
APK dosyasını yükledim.
Sonra wifi ile data dosyaları çektim.
Diğer türlü nasıl olur bilmiyorum ama tavsiyem böyle yapın .
Şuan hileli bir şekil de kullanıyorum.
Oyunun açılış dili Çince .Ayarlardan Türkçeyi seçin.
bendede gm discovery var inşallah çalışır indiriyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgençler ben buradan indirdim internetsiz hiç kasmadan general mobile discoveryle oynuyorum fu ll modlu para hileli bilginize paylaşmak istedim
Ben 4shared Direct download olanı indirdim 5 dk sonra inmiş olucakoynarsın dostum merak etme ben oynuyorusam aynı telefonla sende oynarsın oyun gayet güzel bence rc3 iyi rakip diyorum grafikleri en yükseğe aldım oyun yağ gibi akıyor kesinlikle donma vs olmuyor herkese tavsiye ederim hemde türkce en azından yazanlardan anlıyorsun.Zippyshare.com bu linkli olanı indirdim ben
ben de mediadan hadi bakalim tayfa discoveryBen 4shared Direct download olanı indirdim 5 dk sonra inmiş olucak
ben de bulamadım ayarlara bakıyorum iç var oyun içinde gözükmüyorBen marketten indirdim sorunsiz oynuyorum da bu oyunda araba ici kamera yokmu?
oynarsın dostum merak etme ben oynuyorusam aynı telefonla sende oynarsın oyun gayet güzel bence rc3 iyi rakip diyorum grafikleri en yükseğe aldım oyun yağ gibi akıyor kesinlikle donma vs olmuyor herkese tavsiye ederim hemde türkce en azından yazanlardan anlıyorsun.Zippyshare.com bu linkli olanı indirdim ben
arkadaslar direksiyondan sürüs yok bilginize
belki ios tadır kokpit görünümYok arkadaş direksiyondan oynayış kamerası var youtube de izledim elemanın biri öyle oynadı ben motorola atrix kullanıyorum bende yok bu OYUNU ACİLEN GÜNCELLEMELERİ LAZIMM !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?