GT-I9300 Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat Experimental [21/12/13]

Sponsorlu Bağlantılar

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
GT-I9300 Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat Experimental [21/12/13]

GT-I9300 Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat Experimental

About Resurrection Remix ROM ®

Resurrection Remix the ROM has been based on AOKP, CM, PA , Omni and original Remix ROM builds, this creates an awesome combination of performance, customization, power and the most new features, brought directly to your Device
Many things that in previous versions were tweaked with mods, are now included by default in the ROM so, please enjoy!
Resurrection Remix
supporting many devices

Special thanks to the AOKP team ParanoidAndroid team, the CM team,OMNI team and of course to all the supporters

-Installation-

1.- Wipe data / factory reset (mandatory if you coming from STOCK OR 4.2.X version or another ROM)
2.- Install the Main ROM

3- install gapps
4.- When you're back on recovery go to Advanced
5.- Wipe Dalvik Cache
6.- Fix Permissions
7.- Wipe Cache Partition
8.- Reboot

RR KitKat 4.4.2 Screenshots

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

[TBODY] [/TBODY]

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

brkmsal

brkmsal

Üye
Türkçe dil seçeneği var mı? orjinal samsung romu mudur? stabilitesi nasıldır?

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
brkmsal

brkmsal

Üye
CM tabanlı bir rom bu orjınal degil kardeşim tema degişik biraz sadece okadar
bende 4.3 orjinal rom buldum onu yukledim cvp icin buda güzel gözüküyor 4.3 simdilik guzel begenmezsem bunu da deneyecem cevap için tsk kardes emegine saglik

• Beğen
Tepkiler: djcancox
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben 4.3.1 ve 4.4.2 romlari denedim genel olarak iyilerdi ama tarayici sayaflarda gezerken sorunlu. herhangi bi sitede asagi yukari gezerken takila takila gidiyodu bunda da oyle mibi de ilk ekran goruntusundeki duvar kagidini nerden bulabilirim

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
ben 4.3.1 ve 4.4.2 romlari denedim genel olarak iyilerdi ama tarayici sayaflarda gezerken sorunlu. herhangi bi sitede asagi yukari gezerken takila takila gidiyodu bunda da oyle mibi de ilk ekran goruntusundeki duvar kagidini nerden bulabilirim

sana tavs,yem cm 10.2 stable olan sürümü denemen androıd 4.3 tabanlı gayet hızlı ve nette gezinirkende sıkıntı yaşamazsın ben konuyu daha öncede açmıştım forumda bakabilirsin cyanogenmod 10.2 ordan indir dene şu an en başarılı versiyon bence daha cm 11 bitmedi bitince onuda görücez bu arada duvar kagıtları için zedge programı önerebilirim zil sesi canlı duvar kagıtları vs herşey kombine şekilde mevcut iyi bie app google markette ücretsiz ;)
bende 4.3 orjinal rom buldum onu yukledim cvp icin buda güzel gözüküyor 4.3 simdilik guzel begenmezsem bunu da deneyecem cevap için tsk kardes emegine saglik

sanada tavsiyem arkadaşa yazdığım gibi olucak cm 10.2 stable yükle bence bu romdan daha iyi bence cm 10.2 stable konuyu daha öncede açmıştım forumdan bulursun kolay gelsin ve ayrıyetten orj 4.3 rom dan kat kat iyi cm 10.2 ;)

• Beğen
Tepkiler: brkmsal
mcnpl4

mcnpl4

Üye
tesekkurler. forumda cok i9300 konusu yoktu actigin konularla orjinal rom eziyetinden kurtulan insanlar olacaktir mutlaka:D herkes xda'yi felan bilmiyodur

• Beğen
Tepkiler: djcancox
djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim paylaşmak yardımlaşmak güzel şey dediğin gibi s3 paylaşımı fazla yoktu bende teknoloji hastalarından olduğundan :D denediğim test ettiğim rom ları paylaşmak istedim vakit buldukçada paylaşırım burada :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gece romu deneme sansim oldu tarayicida takilma yoktu hosuma gitti ama aokp yazilimsal tuslari onemli benim icin suan icin romda mevcut degil sanirim. biraz ilerlesin 4.4.2'ye gecicem ben de