gt-c3510 genoa netten video izleme sorunu ????

Sponsorlu Bağlantılar

delihikmet

delihikmet

Üye
    Konu Sahibi
gt-c3510 genoa netten video izleme sorunu ????
Arkadaşlar acaba bolt browser veya başka bir tarayıcı ile youtube videolarını izleyebilen arkadaşlar varmı veya bu telefonda izlenmezmi olumlu veya olumsuz bir cevap ?????

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

birisi35

Üye
evet kardes bende yenı buldum bolt lite cesitlı surumlerı var en son surumunu ındırdım youtube gıbı benzeri videoları acıyor :)

delihikmet

delihikmet

Üye
    Konu Sahibi

f.krdnz

Üye
nasıl oluyo

eversblackburn

Üye
evet kardes bende yenı buldum bolt lite cesitlı surumlerı var en son surumunu ındırdım youtube gıbı benzeri videoları acıyor :)
arkadaşım bolt browser'ıindirdim ama yinede nette video izliyemiyorum veya yuotube da izliyemiyorum başka sen nasıl izliyorsan bi yol yordam göstert :)

sermo21yah

Üye
ben indirdim loading diyor ölece bekliyor..... bu işin nasıl yapıldını bilen yokmu

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
kendi tarayıcısında desteklenmeyen içerik diyo bolt u indirdim onla azçok da olsa izliyo

önce boltu indirin ve kurun(bolt lite olmasın oaçmıyo) sonra youtube ye ya da başka mobil video sitesine girin ve bi video ya tıklayın izleme ekranı gelince playa basın media wizard açılsın mı diye sorar yes deyin sonra bi ekran açılır
ilk gelen sayfada step 1 yazıyo no yu seçin next deyin step gelince yes seçip next diyin en son bi sayfa gelcek sonra colse deyin sağ tuşa basınca oluyo sonra video da playa basın connecting der sonra loading diye doluyo ve video açılıyo
ama her siteden video izlemez youyube,metacafe,cnn,google videoları gibi bazı videolaarı açar

videoları açıyo ama 5-10 saniye izliyyo loading dio hep kesintilerle aynı döngüyle izlio ama bazen açmadığı da oluyo

--------------- Ekleme ---------------

şu telefona bi fw yapsalar içine flashlite koysalar süper olur bu youtube sorunu ortadan kalkar
ama yaplarlarsa bu netfront v3.5 yerine aynı tarayıcının yüksek bi sürümü ya da başka güzel bi tarayıcı koysalar süper olur:off:

gsmsn

Üye
ş
a<tatuıkuuı

çorlu56

Üye
sağul teşekürler

PesimisT*

Üye
zaten kıytırık bir telefon yapmışlar aceleyle çıkarmışlar sanki insan en azından 3g desteği koyarda kamera olmasada 3g ile internette gezeriz...

franjo

Üye
Acele aynı sorun bizde de var

ENGİN55

Üye
samsung gt c3510 telefonum var fakat ınternetteki videoları çalıştırmıyor bolttada çok takılıyor izlenmiyor üstelik temaları da yok bu telefon için tema ve başka video oynatıcılar var mi acaba..? Özellikle facebook daki videoları nasıl çalıştırabilirim?

candeniz bana

Üye
bu bolt browser dediğiniz programı nereden bulabilirim link yollarmısınız lütfen acil şimdiden teşekkür ederim :)