GsMobile kampanya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
GsMobile kampanya!!!
Numarasını taşıyarak faturasız tarifelerine gelenlere her yöne 1200 dakika hediye!
· Yurtiçi 1200 her yöne dakika 300'er dakika olarak dört seferde yüklenecektir.
· Kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemeleri gerekmektedir.
· Aboneler ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerine yurtiçi her yöne 300 dakika ve izleyen 3 ay içinde yapacakları her tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemelerine yurtiçi her yöne 300 dakika olmak üzere toplam 1200 dakika kazanacaklardır.
· Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
· Kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinir.
· Hediye olarak verilen dakikalar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir.
· Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabilecektir.
· Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli hattan faturalı bir hata geçiş yapması halinde hediye dakikalar iptal edilecektir.
· Kampanya 31.12.2009 tarihine kadar geçerlidir.

GSMobile ile hem GALATASARAY hem GALATASARAYLI kazanıyor!
Hemen en yakın Avea bayileri, yetkili Türk Telekom bayileri veya yetkili Galatasaray Store'lara gelin, numaranızı değiştirmeden kısa bir süre içinde GSMobile’a geçin.
Galatasaraylılar’a özel avantajlı fiyatlarla konuşun, siz konuştukça Galatasaray kazansın!

paradox1026

paradox1026

Üye
GSMobile ve Fenercell e yapılan taşımalar aveaya ait gösteriliyor
Avea fazla taşıma aldım diye bundan yararlanacaktır:D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben avea hattımı nasıl gsmobile a çevirebilirim :hmmm taşımayla mı olacak acaba?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öncelikle arkadaşın sorusuna cevap vereyim: hattınız avea olsa bile gsmobile ye geçmek için hattınızı tasimaniz gerekecektir.

Avea alt yarısını kullandığı için avea'nın kampanyalarını da kullanması normaldir. Ilk çıktığında bayağı pahalı idi. Kampanyalar yavaş yavaş çıkıyor. Umarım ileride avea ile sorun yaşanmaz.

uqurr89

Üye
bu 12 kntor karsılıgı uye olunup kntr kazanma kampanyasına nsl katılabılıyoruz

SeRKaNCa16

Üye
ben az once gıttım cevırdım vodafone hattımı hıc bır ucret almadan yenı bır paket hat verdiler cok hosuma gıttı bakalım 5 6 ıs gunu ıcerısınde acılacak dıyor :D

SeRKaNCa16

Üye
son durumu paylasayım arkadaslar gıttı cevırdım gs mobıle daha oncede mesaj atmıstım on numara bır kampanya ve kac dakıka kaldıgını bıle soyluyor bedava da super yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt