gsmARENA

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
gsmARENA
GSMARENA'yi hemen hemen herkes bilir. Buraya daha hizli ve kolay baglanmanizi saglayan android uygulamam yayinda.
Gsm hakkinda en dogru, en yeni, ve mobil telefonlar hakkinda detayli bilgiye ulasabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve akflat

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: akyzmn
akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Oy vermeyi unutmayin..

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Güzel bir şey eline sağlık

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Programı denedim hatalar fazla geri ileri sorunlu .
Uygulama ve tarayıcı karışımı olmuş . Yani sade tarayıcı şeklinde olsa daha verimli olurdu . Appgeyser apk Oluşturucu ile mümkün

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Programı denedim hatalar fazla geri ileri sorunlu .
Uygulama ve tarayıcı karışımı olmuş . Yani sade tarayıcı şeklinde olsa daha verimli olurdu . Appgeyser apk Oluşturucu ile mümkün
Uygulamadaki geri tusunda sorun yok. Geri sadece web sayfalarinda geri gelmek icin kullaniliyor. Telefonun geri tusu bulundugu yerden geri gelerek anasayfaya geliyor ve cikis yapiyor.
Diger hatalari ve onerilerinizi yazarsaniz sonraki versiyonda duzeltelim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Uygulamadaki geri tusunda sorun yok. Geri sadece web sayfalarinda geri gelmek icin kullaniliyor. Telefonun geri tusu bulundugu yerden geri gelerek anasayfaya geliyor ve cikis yapiyor.
Diger hatalari ve onerilerinizi yazarsaniz sonraki versiyonda duzeltelim.
Değerli insan uygulama baştan değişmeli gerçekten . Mesela bir sayfa kayma donma oluyor . Bir marka ya basınca donuyor.

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Değerli insan uygulama baştan değişmeli gerçekten . Mesela bir sayfa kayma donma oluyor . Bir marka ya basınca donuyor.
inan note 2 ve s2 de saatlerce test ettim. Donma gibi bir sorunla karsilasmadim.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

Üst Alt