Haber GsmArena Hacker Saldırısına Uğradı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GsmArena Hacker Saldırısına Uğradı
Ünlü mobil ve teknoloji blog’u GSMarena’ya, henüz bilinmeyen bir nedenle ulaşılamıyor.

Bu sıralar siber saldırılarda artış yaşandığı bilinmekte.

Mobil içerik ve inceleme blogları arasında yer alan ünlü GSMArena.com bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı. Siteye ulaşmak isteyen ziyaretçilerin yönlendirme yoluyla farklı bir adrese yönlendirildiği farkedildi.

Açılan sayfa da görüntü de yer alan kişinin kim olduğu bilinmesede kullanıcılar bu anın ekran görüntüsü paylaşmış durumdalar. Henüz siteye tam erişim sağlanamıyor. Durum ile ilgili site yöneticileri tarafından bir açıklama gelmedi. İşte ulaşılamayan sitenin ekran görüntüsü.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu hackerların alayı aptal sürüsü arkadaş, hayatlarını sadece bir bilgisayar başında geçiren asosyal asalaklar. Gsmarena'yı hackleyip ne geçti ellerine gayet faydalı ve bilgilerimin %80'inini ordan elde ettiğim bir site yani.

skylinegti

skylinegti

Üye
bende bugün farkettim ancak site bende yönlendirme yapmıyor sadece (no such forward entry) yazıyor...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende bugün farkettim ancak site bende yönlendirme yapmıyor sadece (no such forward entry) yazıyor...
Evet düzeltildi gereken önlemleri almışlardı ancak en ufak bir açıklama yapılmadı ya da ben görmedim . Geçmiş olsun diyelim :)

furkankaya559758

Üye
Ben şimdi girdim açıktı. Demek ki siteyi düzelttiler.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Adamlar yedeği almadan yayın yapmaz . Bende çok takip ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt