Ozan
Admin
Gsm Operatörleri Bölümündeki Birkaç Problem
use2000 adlı üye ile mailleşmemiz bu sekilde.
Aynen aktarıyorum.
Konuyla ilgili söylenmesi gereken ise, x ile y konusunu karıştırmayarak, üyeleri sogutmamanın gerektiğidir. Yani burada, eleman aslındabir kapanyayı elestirir bir baslık açmış ancak piri.reis eleştirdiği kampanyanın gün gün verildiği bilgi konusuna yönlendirerek konuyu kapatmış
Ayrıca bu şahıs, bazı konularının silinmesinde de rahatsızdı geçen hafta ancak bu son verdigi örnekte, acaba kasıt mı var diye düşündüm yani o bölümde çok aktif olmaya calisiyor olabilir sap ile samanı karıstırmadan üyelerle birlikte götürmek gerekiyor tüm bölümleri.

Aynen aktarıyorum.
Konuyla ilgili söylenmesi gereken ise, x ile y konusunu karıştırmayarak, üyeleri sogutmamanın gerektiğidir. Yani burada, eleman aslındabir kapanyayı elestirir bir baslık açmış ancak piri.reis eleştirdiği kampanyanın gün gün verildiği bilgi konusuna yönlendirerek konuyu kapatmış
Ayrıca bu şahıs, bazı konularının silinmesinde de rahatsızdı geçen hafta ancak bu son verdigi örnekte, acaba kasıt mı var diye düşündüm yani o bölümde çok aktif olmaya calisiyor olabilir sap ile samanı karıstırmadan üyelerle birlikte götürmek gerekiyor tüm bölümleri.

Merhaba Murat,
Konuyu inceledim ve konunun kapatılmasına sebep diğer konuyu da inceledim.
Aslında iki konuyu incelediğimde kısmen sana hak verebilirim ancak bu tekrar tekrar söylemek istiyorum ki sana karsı yapılan bir kasıt değil, yöneticinin hatası olabilir. Yani yöneticilerin yeni olmasından, o anki dikkat daginikligindan bu tür yanlıs anlasılmalar olabiliyor.
Sen bir elestiri yazısı yazmıssın o kampanya baslıgına yönlendirmiş, yorumları orada toplamak istediğini düşünüyorum zira o konu daha uzun ama senin açtıgın konuda tartışma basladıktan sonra bu durum, olayı senin lehine çeviriyor yani konusulma esnasında böyle bir yaptırım oluyor.
Sana tavsiyem, sitede sana karsı yapılmıs bir kasıt olmadıgına inanarak, konu ve mesaj yazmaya tabiki devam edebilirsin bununla birlikte, sitedeki bu konular ve yöneticiler hakkında bir tartışmayı da yönetim önüne getireceğim hiç problem degil, önemli olan hataları tekrarlamamak.
İyi Günler
[cizgi]gray[/cizgi]
From: murat badem [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, February 18, 2009 8:12 PM
To: [email protected]
Subject: RE: MaxiCep.Com Iletisim Forumu - Hakkınızda
http://www.maxicep.com/turkcell/tur...puleritesini-mi-arttirmak-istiyor-193741.html
Bu konu kimse tarafından açılmamış olup kuraldışı herhangi birşey de içermemektedir. Neden sildindiği ile ilgili tarafınıza mail attım ancak herhangi bir geri dönüş olmadı. Yaptığım yorumlar ve açtığım konularla sitenizi biraz hareketlendirmiştim. Ancak ben artık ne yorum yapıyorum ne de konu açıyorum. Moderatörleriniz yanlı yorum yapmakta. Yukarıda vermiş olduğum linkteki konunun neden kapatıldığıyla ilgili mantıklı bir açıklama yapabilir misiniz?
[cizgi]gray[/cizgi]
> From: [email protected]
> To: [email protected]
> Subject: RE: MaxiCep.Com Iletisim Forumu - Hakkınızda
> Date: Wed, 18 Feb 2009 13:24:26 +0200
>
> Merhaba,
>
> Öncelikle size olan bir kastın olmadığını siddetle belirtmek isterim.
>
> Herkesin, kural dışı veya sitede var olan konusu silinmekte yada
> düzenlenmektedir.
>
> GSM Operatörleri bölümünde yaşadıgınız sıkıntı da, sanırım kampanyaları
> yeterince orada yetkili 2-3 yöneticinin sürekli takip etmesi sonucu, aynı
> yada benzer baslıklar açmanız, veya açtıgınız konuya baska biryerde
> deginilmis olması.
>
> Lütfen bu olayı kisisellestirmeyin ve siteden sogumanıza neden olmasın
>
> Saygılar,
> Ozan
[cizgi]gray[/cizgi]
> -----Original Message-----
> From: use2000 @ MaxiCep.Com [mailto:[email protected]]
> Sent: Monday, February 16, 2009 8:57 PM
> To: [email protected]
> Subject: MaxiCep.Com Iletisim Forumu - Hakkınızda
>
>
> Bu mail, use2000 tarafından MaxiCep.Com yöneticisine gönderildi.
>
> --------------------------------
>
> Merhabalar;
>
> Konularımın neden kapatıldığını anlamıyorum. Haksız yere kapatılan
> konularımın neden kapatıldığını soruyorum ama tarafınızdan cevap alamıyorum.
> Cuma gününden bu yana foruma yorum yapmıyorum ve konu açmıyorum. Foruma
> yaptığım katkıların eğer farkında değilseniz zaten sözüm yok. Yalnız benim
> gibi bir üyeyi kaybettiniz bilginiz olsun. Ayrıca bu manteliteyle devam
> ederseniz bu forum asla gelişmez ve bu şekilde kalmaya devam eder.
> Tuttuğunuz taraf; üye ve moderatörlerinizle size başarılar diliyorum.
>
> Hoşçakal Maxicep ..
>
> --------------------------------
>
> Detaylar:
> Forma Yonlendiren URL: forum.php
> Gonderen IP-Adresi: 88.235.88.122
> Gonderen: use2000
> Uye ID: 513177
>
Bizi ne amaçlı olarak gördüğü bu konusundan belli oluyor bu arkadaşın.