Gsm Operatörleri Bölümündeki Birkaç Problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gsm Operatörleri Bölümündeki Birkaç Problem
use2000 adlı üye ile mailleşmemiz bu sekilde.

Aynen aktarıyorum.

Konuyla ilgili söylenmesi gereken ise, x ile y konusunu karıştırmayarak, üyeleri sogutmamanın gerektiğidir. Yani burada, eleman aslındabir kapanyayı elestirir bir baslık açmış ancak piri.reis eleştirdiği kampanyanın gün gün verildiği bilgi konusuna yönlendirerek konuyu kapatmış

Ayrıca bu şahıs, bazı konularının silinmesinde de rahatsızdı geçen hafta ancak bu son verdigi örnekte, acaba kasıt mı var diye düşündüm yani o bölümde çok aktif olmaya calisiyor olabilir sap ile samanı karıstırmadan üyelerle birlikte götürmek gerekiyor tüm bölümleri.

:oke:
Merhaba Murat,

Konuyu inceledim ve konunun kapatılmasına sebep diğer konuyu da inceledim.
Aslında iki konuyu incelediğimde kısmen sana hak verebilirim ancak bu tekrar tekrar söylemek istiyorum ki sana karsı yapılan bir kasıt değil, yöneticinin hatası olabilir. Yani yöneticilerin yeni olmasından, o anki dikkat daginikligindan bu tür yanlıs anlasılmalar olabiliyor.

Sen bir elestiri yazısı yazmıssın o kampanya baslıgına yönlendirmiş, yorumları orada toplamak istediğini düşünüyorum zira o konu daha uzun ama senin açtıgın konuda tartışma basladıktan sonra bu durum, olayı senin lehine çeviriyor yani konusulma esnasında böyle bir yaptırım oluyor.

Sana tavsiyem, sitede sana karsı yapılmıs bir kasıt olmadıgına inanarak, konu ve mesaj yazmaya tabiki devam edebilirsin bununla birlikte, sitedeki bu konular ve yöneticiler hakkında bir tartışmayı da yönetim önüne getireceğim hiç problem degil, önemli olan hataları tekrarlamamak.

İyi Günler
[cizgi]gray[/cizgi]
From: murat badem [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, February 18, 2009 8:12 PM
To: [email protected]
Subject: RE: MaxiCep.Com Iletisim Forumu - Hakkınızda

http://www.maxicep.com/turkcell/tur...puleritesini-mi-arttirmak-istiyor-193741.html

Bu konu kimse tarafından açılmamış olup kuraldışı herhangi birşey de içermemektedir. Neden sildindiği ile ilgili tarafınıza mail attım ancak herhangi bir geri dönüş olmadı. Yaptığım yorumlar ve açtığım konularla sitenizi biraz hareketlendirmiştim. Ancak ben artık ne yorum yapıyorum ne de konu açıyorum. Moderatörleriniz yanlı yorum yapmakta. Yukarıda vermiş olduğum linkteki konunun neden kapatıldığıyla ilgili mantıklı bir açıklama yapabilir misiniz?

[cizgi]gray[/cizgi]

> From: [email protected]
> To: [email protected]
> Subject: RE: MaxiCep.Com Iletisim Forumu - Hakkınızda
> Date: Wed, 18 Feb 2009 13:24:26 +0200
>
> Merhaba,
>
> Öncelikle size olan bir kastın olmadığını siddetle belirtmek isterim.
>
> Herkesin, kural dışı veya sitede var olan konusu silinmekte yada
> düzenlenmektedir.
>
> GSM Operatörleri bölümünde yaşadıgınız sıkıntı da, sanırım kampanyaları
> yeterince orada yetkili 2-3 yöneticinin sürekli takip etmesi sonucu, aynı
> yada benzer baslıklar açmanız, veya açtıgınız konuya baska biryerde
> deginilmis olması.
>
> Lütfen bu olayı kisisellestirmeyin ve siteden sogumanıza neden olmasın
>
> Saygılar,
> Ozan

[cizgi]gray[/cizgi]

> -----Original Message-----
> From: use2000 @ MaxiCep.Com [mailto:[email protected]]
> Sent: Monday, February 16, 2009 8:57 PM
> To: [email protected]
> Subject: MaxiCep.Com Iletisim Forumu - Hakkınızda
>
>
> Bu mail, use2000 tarafından MaxiCep.Com yöneticisine gönderildi.
>
> --------------------------------
>
> Merhabalar;
>
> Konularımın neden kapatıldığını anlamıyorum. Haksız yere kapatılan
> konularımın neden kapatıldığını soruyorum ama tarafınızdan cevap alamıyorum.
> Cuma gününden bu yana foruma yorum yapmıyorum ve konu açmıyorum. Foruma
> yaptığım katkıların eğer farkında değilseniz zaten sözüm yok. Yalnız benim
> gibi bir üyeyi kaybettiniz bilginiz olsun. Ayrıca bu manteliteyle devam
> ederseniz bu forum asla gelişmez ve bu şekilde kalmaya devam eder.
> Tuttuğunuz taraf; üye ve moderatörlerinizle size başarılar diliyorum.
>
> Hoşçakal Maxicep ..
>
> --------------------------------
>
> Detaylar:
> Forma Yonlendiren URL: forum.php
> Gonderen IP-Adresi: 88.235.88.122
> Gonderen: use2000
> Uye ID: 513177
>

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
piri.reis ve Mahmut buraya bakmadı mı acaba ?

piri.reis

piri.reis

Üye
mahmutun başlattığı ve yürütmekte olduğu tonlakazan arama uygulamasında bilindiği gibi bazı şartlar belirtilmiştir.

DUYURU
TonlaKazan arama sisteminde aldığımız kararla bazı değişiklikler yapmış bulunmaktayız. Bu karar gereği;
1) Aranma sisteminden aranmanız için forum içinde en az 50 Mesajınız bulunması gerekmektedir.

2) Forum üyesi olarak en az 10 adet konu açmış olmanız gerekmekte olup bunun 5 adeti GSM Operatörleri içinde olması gerekmektedir.

3) Aranma sisteminden arama almanız mesaj sayınızla orantılı olacaktır. Bununla birlikte 50 Mesaj sayısına sahip bir üye günde 1 adet 100 Mesaj sayısına sahip üye 2 adet ve 200 mesaj sayısına sahip üyelerimiz günde 3 TonlaKazan araması alacaktır. ( Mesaj yazmak ve mesaj sayınızı arttırmak için istediğiniz bölümümüzü kullanabilirsiniz. Konu Dışı vb. konuları da kullanabilirsiniz. ) Bu şartlara uygun olan arkadaşlar forumda takip edilecektir. Eğer ki şartları sağladığınız halde gözümüzden kaçıp da aranmıyorsanız Arama yapılan hatlara çağrı ya da mesaj atarak aranmanızı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla...

bu şartlar ortaya konulduktan sonra herkes aranabilmek için mobil operatörelr bölümüne aynı ve benzer konuları tekrar tekrar açmaya başladılar. post kasmaya başladılar.

http://www.maxicep.com/turkcell/tur...puleritesini-mi-arttirmak-istiyor-193741.html

ana konu/üst konu varken bu konu niye açılmış olabilirki.
aslında açıldığı anda kilitlemem gerekirdi, asıl hata yine bende.
kampanya veya konu neyse/ eğer ana konusu varsa tüm yazışmalara ordan devam etmeli.
tonlazakazandan aranabilmek için kampanyanın her eleştirilecek tarafına yeni konu açacak olurlarsa işimiz gerçekten zor.

çünkü kampanyalarda eleştirilecek çok yer alıyor. bu eleştrileri her üye yeni konu açarak yapacak olursa işimiz zor demektir.

mesela bahsettiğiniz kişi kampanyanın her gün farklı saatlerde yayınlanmasına kızıp konu açmış.
ben de bu kampanyanın çok az kişi limiti olduğuna, hazırkartlı ve faturalı ayrımı yaptığına, kayıtların sadece online işlemler üzerinden kabul edildiği konularına kızıyorum. bu şartları eleştirdiğim için şahsi popülaritemi artırmak için yeni konu açmam mı uygun olur yoksa ana konuya bu sıkıntılarımı belirtmem mi uygun olur.

mesela 29-12-2008 de şu konu açılmış
http://www.maxicep.com/turkcell/cayma-bedelli-kontratlar-son-katilim-31-mart-184394.html

sonrada use2000 isimli şahıs 04-02-2009 da bu konuyu açmış.
http://www.maxicep.com/turkcell/fat...li-kontrat-kampanyalari-istiyoruz-191930.html

ana konu varken, içinden kendi menfaati ile ilgili bölümü seçip yeni konu açmak eğer doğru bir hareket ise bundan sonra üyelerin açtığı bu tür konulara karışmam.

eğer kafanıza takılan bir konu varsa cevaplamaya hazırım, yanlış bir hareketim varsa da verilecek ceza karşısında boynum kılan incedir.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bilal Abi estagf. o amaçla birşeyler yazmadım yanlıs anlasılmasın sadece use2000 kendine bir zıtlık varmış gibi hissetmiş üyeyi kazanmamız adına bu hissi kırıp, durumu ona mantıklı bir sekilde izah etmek gerekiyor özellikle konulara orada sen müdehale ettigin için senin kendisine yapacağın bir güzel açıklama bile olayı çözebilir.

Şimdi 2-3 konusuna baktım da use2000 in, mailleşirken de farkettigim birşeyi belirteyim.
Use2000 genelde, kampanyaları duyurmak degilde, kampanyalar hakkında yorumda bulunan konular açıyor mesela x kampanyasının detaylarının oldugu konu forumda mevcut olsa da, use2000 gidip, x kampanyasının adezavantajları diye bir konu açabiliyor ve mesajında kampanya ilgili bilgi vermiyor da, turkcell böyle yapmasa iyi olurdu vodafone ise şöyle yapabilir tarzda elestiri yazısı yazıyor yani yorum konusu açıyor duyuru konusu degil dogru mu ?

Nasıl bir yol izleyelim bu durumda ?
Zira use2000, bu durum izah edilmedikçe kendisine siteye girmeyecekmiş, ha 1 üye çok önemli degil derseniz, o zaman okey ancak üye güzel kazanalım derseniz, birşeyler yapmalıyız ki bu konu zaten ondan var, yoksa günde en az 5 kişi bu tarz sikayetlerde bulunuyor .

piri.reis

piri.reis

Üye
bu kişiyi yılbaşı çekilişi nedeni ile buraya davet eden kişi bendim.

26 aralık 2008 günü foruma kayıt olup ilk mesajını da o konuya attı,

bugüğne kadar sadece onun değil, buna benzer kişilerin açmış olduğu 2. 3. konuları kilitledim, özellikle tonlakazandan aranabilmek için saçma sapan konular açıp, diğer konulara da "he tamam" yazan kişiler çok oldu, ama üyelerimiz ile aramız açılmasın diye hiçbirini size şikayet etmedim, kural dışı davrananları, küfür edenleri şikayet ettim ama ufak tefek şeyleri hiç şikayet etmedim.
uyarmaya çalıştım.

13 şubat 2009 günü forumda fazladan açılmış olarak hissettiğim konuları kilitledim.

benim bu kişiye karşı bir zıtlığım yoktu. olmuş olsaydı eğer 19-02-2009 tarihinde kendisine, arkadaşım turkcellde kampanya var diye sms yollamazdım.
evet sorun kendisine, 19-02-2009 tarihinde cep telefonuna saat 12de sms göndermişmiyim, göndermemişmiyim.

ben bu adamı sevmiyor olsam kendisine kampanya var diye sms yollamazdım,
ama şöyle bir durum var, beni sevmeyen adamı ben hiç sevmem, bundan sonra ona kampanya sms ini göndermeyeceğim.

bu adam beni sevmiyor ama bensizde yapamıyor. bakın 16 şubatta bana ne göndermiş.
use2000
Hocam benim kaydımı da güncelle.

bu mesajı sms grubumdan çıkmamak için göndermiş bana..

Şimdi 2-3 konusuna baktım da use2000 in mailleşirken de farkettigim birşeyi belirteyim.
Use2000 genelde kampanyaları duyurmak degilde kampanyalar hakkında yorumda bulunan konular açıyor mesela x kampanyasının detaylarının oldugu konu forumda mevcut olsa da use2000 gidip x kampanyasının adezavantajları diye bir konu açabiliyor ve mesajında kampanya ilgili bilgi vermiyor da turkcell böyle yapmasa iyi olurdu vodafone ise şöyle yapabilir tarzda elestiri yazısı yazıyor yani yorum konusu açıyor duyuru konusu degil dogru mu ?

bu konuyu aramızda konuşup bi sonuca varalım.
ben derimki mümkün olduğunca aynı konudan devam edilmeli, yoksa bu operatörlerin kampanyalarını eleştirmek için herkes bir konu açarsa çok karışıklık olur.

bu kişi benim taraflı davrandığımı düşünüyor galiba.
fakat daha dün akşam mesela vodafone bölümünde paradoxun konusunu kilitledim. çünkü daha 1 gün önce s.volkan isimli üye aynı konuyu açmıştı.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bizim yaptığımız işlemlerin hiç biri karşılık beklemeden yapılmaktadır. Buna dair olarak ise;

1) Yaptığımız işlemlerden üyelere hesap verme gibi bir zorunluluğumuz bulunmamakta.
2) Üyeleri kaçırmak vaya kaçırmamak gibi niyetle hareket etseydik GSM operatörleri şuan bu hali almazdı.
3) Yaptığımız maliyet gerektiren işlerden karşılık beklerdik.

Yukarıda sıralamış olduğum maddelerden yola çıkarak şunu diyebilirim ki yaptığımız her şey daha güzel bir GSM Operatörleri oluşması içindir.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bunu bu tip olumsuz düşünen arkadaslara da söylerseniz sıkıntı kalacağını sanmam.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Şuan için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Aramalar Dünden itibaren tekrar başladı. Şuan için her şey yolunda gidiyor.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
evet ancak bildiğim kadarıyla 1 üye, siteden soyutladı kendini.
use2000 girip katılıyor mu siteye hala ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
use2000 gibi bir üye geleceğine hiç gelmesin tavrını takınma gibi bir lüksüm olamaz elbette Ozan. Ama use2000'in gittiği gibi yeni gelen üyeler de var Ozan. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Evet şuan üye kaçmaması lazım. Ama bizlerden sürekli faydalanıp da hiç bir şey vermeyen, katılımı olmayan üyeye de insanın içinden ister istemez gelmesin böylesi de demek geçiyor.

piri.reis

piri.reis

Üye
adı geçen şahsın başka bir forumda aynı davranışı göstermesi sonucu konusu yine kilitlenmiş.

sonrada konu içinde nasılda kıvırtıyor.
ben konuyu açarken, diğer konuya mesaj atılmış yazmış.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ellerine sağlık abi :) Bizi ne amaçlı olarak gördüğü bu konusundan belli oluyor bu arkadaşın.

Not:Kampanya SMS'leri bu üyemize gönderiliyor.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Eline sağlık bilal kardeşim. Konu resmen sizinle dalga geçiyorum diye bas bas bağırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt