MSN Messenger gsl msn nickleri anlamlı nickler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
gsl msn nickleri anlamlı nickler
Bir yürek nelere yeterse, Bir can bir canı ne kadar severse, Bir damardan ne kadar çok kan geçerse, Yaşam ölüme ne kadar değerse, Sen de o kadar değerlisin!

Seni sende yaşamak varken, hayallerimde yaşamak gücüme gidiyor..

İNSANI İKİ ŞEY ÖLDÜRÜRMÜŞ.Birincisi: Sevmedigi insanın silahından gelen mermi.İkincisi sevdigi insandan gelmeyen İLGİ.

Güneşin her doğuşunda ben biraz daha batıyorum.Bu hayatı anlamsız,sensiz yaşıyorum.Her gün sanki ölümü bekliyorum.çünkü ben sensiz yapamıyorum..

Feryat ettim gitme diye Ama dinledinmi beni O kadar ağlaım üstüne Ginede bıraktım seni bitti Ama sana son sözüm Sen hala kallbimdesin ~~~~~AŞKIM~~~~~~

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”…

beNi biR beN biLiRim biR de YaRadaN… baNa biR beN Lazım biR de aNLayaNnNnN…! (....…!)

Bu Günler Kötü Olsa Bile… Yarınlar Hep Güzel Olur Derler… Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi…

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin..

Né YıLDıZLaRı iSTiY0RUM GéCé YaRıLaRıMa Né GüNéŞi iSTiY0RuM KaRaNLıĞıMa Ç0K DéĞiL BiRTaNéM SaDéCé SéNİ iSTiY0RuM YaNLıZLıĞıMa​

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Godfather

AKATLI

AKATLI

Üye
evet bunları paylaşmak yasak admin görmeden kaldır yok sa ban yersin çünkü benden yedin bile bannnnn :off::nono:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konuyu düzenle bölùmüne gir en azından son yazdıklarını sil

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir bölüm bulamadım yardım edin nasıl silcem tam olarak nerde

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konunun altında varya orda çabuk cevap +1 filan orda kalem simgesi var ona tıkla

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1978405' Alıntı:
Konunun altında varya orda çabuk cevap +1 filan orda kalem simgesi var ona tıkla

çok teşekkür ederim abicim sildim başka bişi yasdım inşallah ban yemeyiz :ah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
çok teşekkür ederim abicim sildim başka bişi yasdım inşallah ban yemeyiz :ah
Şimdi güzel msn nickleri varsa onları yaz konuya böyle durmasın burda ayrıca konu açarkende alltta benzer konular çıkar onları incele eğer sitede yoksa paylaş konuyu hadi iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca konu başlığınıda değiştir adaş

Godfather

Godfather

Üye
Konu başlığınıda değiştir kardeşim yine değiştir e bas sonra gelişmiş e bas orda yukarıya gelir konu başlığın onu değiştir :)

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
hepinise teşekkür ederim daha öğreneceğim bir çok şey var heralde çok sağolun adaş sanada çok teşekkür ederim

Godfather

Godfather

Üye
OOO konu şimdi ğüzel olmuş :ehe Teşekkür verdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...