-
Konu Sahibi
-
KatılıyorumÇok Geç Geldi 2014den Başi Diyorlardı Sonunda Geldiler Ama Şu Anlık OC Anakartları İçinİş Görür Öbür Türlü İşe Yaramazlar Fiyatlarıda Düşük Olması Lazım Bakalım Helebi Anakartlar ve İşlemciler Çıksında Umarım Sistemide Değiştirirm
Ucuz Olması Lazım Her Zaman Teknolojiyi Geriden Takip Ediyoruz Of OfKatılıyorumFiyatları oldukça pahalı şu anda, alınacak gibi değil.
Kaç Sene Oldu Hala DDR3 Bellekler Kullanıyoruz DDR5 Ekran Kartıları Varken Neden DDR3 de Kalalımbence şu anda gereksiz gibi 1866 mhz ddr3ler halen yeterli
Fiyatları görmedin galiba hocam en düşüğü 800 küsür kaç kişi o parayı verebilecek bence çok gereksiz o paraya ikinci el oyun pcsi toplanabilir ha benim durumum iyi bu miktarlar benim için önemli değil diyorsan orasi ayrıKaç Sene Oldu Hala DDR3 Bellekler Kullanıyoruz DDR5 Ekran Kartıları Varken Neden DDR3 de Kalalım
DDR3 İlk Zamanlar Çok Ucuz Geldi Bunlar Neden Böyle? Yada Diğer Markalar Üretmiyor Diyedir Ürettiklerinde Umarım DüşerlerFiyatları görmedin galiba hocam en düşüğü 800 küsür kaç kişi o parayı verebilecek bence çok gereksiz o paraya ikinci el oyun pcsi toplanabilir ha benim durumum iyi bu miktarlar benim için önemli değil diyorsan orasi ayrı
Bence şimdi alınmamalı beklenmeli bir süre diğer firmalarda çıkarınca fiyatlarda düşme olacaktır yinede çok pahalıDDR3 İlk Zamanlar Çok Ucuz Geldi Bunlar Neden Böyle? Yada Diğer Markalar Üretmiyor Diyedir Ürettiklerinde Umarım Düşerler
Zaten Hepsi Çıkarınca Rekabetten Ötürü Düşücektirde Neden Çıkmadı Acaba Satamadımılar DDR3 Leri Birşeyer Yolunda Gitmiyor Yada EngelleniyorlarBence şimdi alınmamalı beklenmeli bir süre diğer firmalarda çıkarınca fiyatlarda düşme olacaktır yinede çok pahalı
Yada ddr3leri halen yeterli görüyorlarZaten Hepsi Çıkarınca Rekabetten Ötürü Düşücektirde Neden Çıkmadı Acaba Satamadımılar DDR3 Leri Birşeyer Yolunda Gitmiyor Yada Engelleniyorlar
Gereksiz Görülseydi DDR5 RAM Konmazdı Ekran Kartılarınn Üzerine Diye DüşünüyorumYada ddr3leri halen yeterli görüyorlar
Ddr4 ekran kartları nerdeGereksiz Görülseydi DDR5 RAM Konmazdı Ekran Kartılarınn Üzerine Diye Düşünüyorum
Demekki GPU DDR5 RAM Hızlarında Daha İyi Çliştiği İçin Filan Mi Yada Ne Bileyim Belki GPUnun İsteklerini DDR4 Karşilamiyordur Belki Kim Bilir?Ddr4 ekran kartları nerde
hemen arayalımDemekki GPU DDR5 RAM Hızlarında Daha İyi Çliştiği İçin Filan Mi Yada Ne Bileyim Belki GPUnun İsteklerini DDR4 Karşilamiyordur Belki Kim Bilir?Buldum 11880
Doğal Olarak Fark Var Hatta Aynı Donanımlarda Bi DDR3 bide 5 Kartları Kıyasla Muazzam Fark Çıkar Ortayahemen arayalımşu ddr5i kullanma fırsatı bulamadım bir türlü ddr3ten devam
Gta v için ddr5 kart alacağım bakalım ne kadar fark edecekDoğal Olarak Fark Var Hatta Aynı Donanımlarda Bi DDR3 bide 5 Kartları Kıyasla Muazzam Fark Çıkar Ortaya
256 Bit Olsun GTA5 Biraz Yazılımsal Sorunlardan Dolayı Yüksek Donanımıda Zorlayacak BenceGta v için ddr5 kart alacağım bakalım ne kadar fark edecek
optimizasyon iyi olursa giriş seviyesi kartlarda oynatır 128 bit 256 bit farketmez kartın mimarisi iyi olmalı minimum r7 250 ile rahat oynanır bu oyun yanına 4 çekirdek işlemci ve minimum 4 gb ram256 Bit Olsun GTA5 Biraz Yazılımsal Sorunlardan Dolayı Yüksek Donanımıda Zorlayacak Bence
Yok Sen Onlara Bakma Her Türlü Son Efekte Zorlar Kartın Kasmasada Oyun Kasaroptimizasyon iyi olursa giriş seviyesi kartlarda oynatır 128 bit 256 bit farketmez kartın mimarisi iyi olmalı minimum r7 250 ile rahat oynanır bu oyun yanına 4 çekirdek işlemci ve minimum 4 gb ramrockstar hiçbir zaman fahiş sistem istemedi ubisoft gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?