Haber Gskill DDR4 Bellek Üretimine Başladı !

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Gskill DDR4 Bellek Üretimine Başladı !
Bugün vatan computerda neler olmuş, neler bitmiş diye göz gezdirirken DDR4 seçeneğinin eklendiğini fark ettim. Ve DDR4 belleklerin artık satışa sunulduğunu gördüm. Gskill zaten DDR4 belleklerinin tanıtımını yapmıştı fakat teknoloji severlerin merak noktası bunların ne zaman satışa sunulacağıydı. Ve işte beklenen cevap bugün gelmiş durumda. "Gskill DDR4 bellekleri satışta !"
Bu belleklerin şu anda "4X4=16" ya da "4x8=32" GB lık versiyonları bulunuyor. Sizler GSKILL in ana sayfasına da girerseniz DDR4 bellekleri üst başlıklarda göreceksiniz.
Bellekler şu an "Vatan Bilgisayar" da 2400,2600 ve 3000 mhz hızlarında satışta. Bu yeni bellekler gskill' in CL15 sınıfına ait oldu. Bakalım önümüzdeki günlerde başka DDR4 bellek üreten bir firma görecekmiyiz, saygılarımla...
#Fiyatlar
GSKILL 32GB (4x8GB) Ripjaws4 DDR4 2400MHz CL15 1.2V Ouad Kit Ram: 1641 TL
GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 DDR4 3000MHz CL15 1.35V Ouad Kit Ram: 966 TL
GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 DDR4 2400MHz CL15 1.2V Ouad Kit Ram: 856 TL
GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 DDR4 2666MHz CL15 1.2V Ouad Kit Ram: 911 TL

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Empat- ve DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Geç Geldi 2014den Başi Diyorlardı Sonunda Geldiler Ama Şu Anlık OC Anakartları İçinİş Görür Öbür Türlü İşe Yaramazlar Fiyatlarıda Düşük Olması Lazım Bakalım Helebi Anakartlar ve İşlemciler Çıksında Umarım Sistemide Değiştirirm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Çok Geç Geldi 2014den Başi Diyorlardı Sonunda Geldiler Ama Şu Anlık OC Anakartları İçinİş Görür Öbür Türlü İşe Yaramazlar Fiyatlarıda Düşük Olması Lazım Bakalım Helebi Anakartlar ve İşlemciler Çıksında Umarım Sistemide Değiştirirm
Katılıyorum :oke: Fiyatları oldukça pahalı şu anda, alınacak gibi değil.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bence şu anda gereksiz gibi 1866 mhz ddr3ler halen yeterli

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü ve Fatic
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Kaç Sene Oldu Hala DDR3 Bellekler Kullanıyoruz DDR5 Ekran Kartıları Varken Neden DDR3 de Kalalım
Fiyatları görmedin galiba hocam en düşüğü 800 küsür kaç kişi o parayı verebilecek bence çok gereksiz o paraya ikinci el oyun pcsi toplanabilir ha benim durumum iyi bu miktarlar benim için önemli değil diyorsan orasi ayrı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fiyatları görmedin galiba hocam en düşüğü 800 küsür kaç kişi o parayı verebilecek bence çok gereksiz o paraya ikinci el oyun pcsi toplanabilir ha benim durumum iyi bu miktarlar benim için önemli değil diyorsan orasi ayrı
DDR3 İlk Zamanlar Çok Ucuz Geldi Bunlar Neden Böyle? Yada Diğer Markalar Üretmiyor Diyedir Ürettiklerinde Umarım Düşerler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
DDR3 İlk Zamanlar Çok Ucuz Geldi Bunlar Neden Böyle? Yada Diğer Markalar Üretmiyor Diyedir Ürettiklerinde Umarım Düşerler
Bence şimdi alınmamalı beklenmeli bir süre diğer firmalarda çıkarınca fiyatlarda düşme olacaktır yinede çok pahalı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence şimdi alınmamalı beklenmeli bir süre diğer firmalarda çıkarınca fiyatlarda düşme olacaktır yinede çok pahalı
Zaten Hepsi Çıkarınca Rekabetten Ötürü Düşücektirde Neden Çıkmadı Acaba Satamadımılar DDR3 Leri Birşeyer Yolunda Gitmiyor Yada Engelleniyorlar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ddr4 ekran kartları nerde :D
Demekki GPU DDR5 RAM Hızlarında Daha İyi Çliştiği İçin Filan Mi Yada Ne Bileyim Belki GPUnun İsteklerini DDR4 Karşilamiyordur Belki Kim Bilir? :bilmm Buldum :biggrin: 11880 :naughty:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Demekki GPU DDR5 RAM Hızlarında Daha İyi Çliştiği İçin Filan Mi Yada Ne Bileyim Belki GPUnun İsteklerini DDR4 Karşilamiyordur Belki Kim Bilir? :bilmm Buldum :biggrin: 11880 :naughty:
hemen arayalım :) şu ddr5i kullanma fırsatı bulamadım bir türlü ddr3ten devam :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
hemen arayalım :) şu ddr5i kullanma fırsatı bulamadım bir türlü ddr3ten devam :)
Doğal Olarak Fark Var Hatta Aynı Donanımlarda Bi DDR3 bide 5 Kartları Kıyasla Muazzam Fark Çıkar Ortaya

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
256 Bit Olsun GTA5 Biraz Yazılımsal Sorunlardan Dolayı Yüksek Donanımıda Zorlayacak Bence
optimizasyon iyi olursa giriş seviyesi kartlarda oynatır 128 bit 256 bit farketmez kartın mimarisi iyi olmalı minimum r7 250 ile rahat oynanır bu oyun yanına 4 çekirdek işlemci ve minimum 4 gb ram :) rockstar hiçbir zaman fahiş sistem istemedi ubisoft gibi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
optimizasyon iyi olursa giriş seviyesi kartlarda oynatır 128 bit 256 bit farketmez kartın mimarisi iyi olmalı minimum r7 250 ile rahat oynanır bu oyun yanına 4 çekirdek işlemci ve minimum 4 gb ram :) rockstar hiçbir zaman fahiş sistem istemedi ubisoft gibi
Yok Sen Onlara Bakma Her Türlü Son Efekte Zorlar Kartın Kasmasada Oyun Kasar

Üst Alt