Gs Ve Fb Yine Kapisti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Gs Ve Fb Yine Kapisti..
F.Bahçe ile G.Saray YİNE kapıştı!

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde sarı-kırmızılı kulübün adının kısaltma şeklinde kullanılmasını ''seviyesiz'' bulduğunu belirterek kınadı.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''99 yıllık ezeli rekabette, söylemleri ve eylemleri arasında derin uçurumlar bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün, resmi internet sitesi aracılığıyla kulübümüze yönelik seviyesiz yayıncılık anlayışını şiddetle kınıyor ve takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz'' denildi.

Fenerbahçe'nin resmi sitesindeki derginin tanıtımında Galatasaray kısaltmasının yer aldığı cümle ise şöyle: "Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle Kayserispor, Fenerbahçe-6S Kupa, Konyaspor, Ankaragücü, 6S-Fenerbahçe Kupa ve Malatyaspor maçları..."

Galatasaray'ın yaptığı açıklama:
''Kulüp resmi dergisinin tanıtıldığı sayfalarda Kayserispor, Konyaspor, Ankaragücü kulüplerinin adlarını doğru ve kısaltma kullanmadan yazma başarısı gösteren Fenerbahçe Resmi Sitesi'nin, Galatasaray Spor Kulübü'nün adını neden seviyesiz bir kısaltma şeklinde kullandığını, yayıncılık ve spor ahlakı çerçevesinde sorgulamak spor kamuoyunun görevidir.
Bugün de resmi yayın organında taraftarlığa soyunan Fenerbahçe Resmi Sitesi çalışanlarına, seviyelerini yerden kaldırıp, 99 yıllık ezeli ve ebedi rekabetin düzeyine çıkarmalarını dileriz.''

***fenerbahce gibi bir kulubun resmi sitesi nasil adamlarin ellerindeki boyle yayinlar yapiliyor.??***

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Resmi sitede yanlışlık olmaz diye düşünüyorum ama..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu kadar da olmaz.

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Yanlışlık yok bilinçli yapılıyor bunlar. Bu gibi seviyesizliklere izin verenler utansın.

Caine

Caine

Üye
hiç gülesim yoktu yaw
küfür eden futbolcularını koruyan yönetim mi

Salihyet

Salihyet

Üye
bu haberin bi linki yokmu madem resmi site sitede van hoijdonkun gol attığı maçların haberleri bile duruyo bunun linki nerede peki????

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla ben fenerbahce.org a baktım ve 6S yazıyordu

Salihyet

Salihyet

Üye
yav link lazım bi girip bi bakiim.

slayer

Üye
Ayıp...

Salihyet

Salihyet

Üye
eğer ortada hakikaten böyle bi durum varsa bize yakışan bu değildi buna müsade edenin elinden bütün haklarını almalı bizim kimseyi aşşağılama gibi bi ihtiyacımız yok bunu yapanlar görevlerini bıraksınlar çünkü fenerbahçenin imajını bozuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt