GS & FB Startup Animation & Sound by najanaja unsigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
GS & FB Startup Animation & Sound by najanaja unsigned
startup paylaşımların birinde bi arkadaş istemişti keşke cimbom da olsa diye elimden geldiğince bişey yapmaya çalıştım bana fena görünmedi müziği biraz uzun tuttum uygun bi sonu olsun diye.

GS

[video=youtube;4sDw9cKhmJM]http://www.youtube.com/watch?v=4sDw9cKhmJM&feature=youtu.be[/video]

FB

[video=youtube;RvTFgFaXUFU]http://www.youtube.com/watch?v=RvTFgFaXUFU&feature=youtu.be[/video]

FB v2

[video=youtube;5KBaF1mpnKI]http://www.youtube.com/watch?v=5KBaF1mpnKI&feature=youtu.be[/video]

Ekli dosyalar

Tepkiler: minti43, AHMED..., polluxea♪ ve 4 diğerleri
Müzik falan gayet güzel olmuş.Görüntü de hoşmuş Eline Sağlık

Tepkiler: najanaja

sLeepLe

Üye
Cimbomlu olsam yapardım ama ne yazıkkı değilim yinede eline sağlık kardeş güzel olmuş

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Müzik falan gayet güzel olmuş.Görüntü de hoşmuş Eline Sağlık

beğenmene sewindim kardeş yorum için teşekkürler içimde biraz şüphe wardı gitti biraz uğraştırdı şöle aslında sadece hareket eden yer olsa çabuk bitti işim ama ben gif içindeki bütün resimleri çıkarıp tek tek alttaki ultraaslan yazısını ekledim ve tekrar gif yaptım daha hoş görüneceğini düşündüm o yüzden biraz uğraştırdı Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

Cimbomlu olsam yapardım ama ne yazıkkı değilim yinede eline sağlık kardeş güzel olmuş

cimbomlu olsanda kullanamazdın yanlış hatırlamıyosam senin tel 640X480 rica ederim kardeş.

Tepkiler: tempestshine

kaavkw

Üye
Süper olmuş, eline sağlık.

KeSeGeN

Üye
o bahsettigin kisi bendim kardesim. Sonunda biri yapti CIMBOMUMA guzel bi startup. Emegine saglik

AHMED...

Üye
beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum abi seni

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
o bahsettigin kisi bendim kardesim. Sonunda biri yapti CIMBOMUMA guzel bi startup. Emegine saglik

hangi konuda olduğunu unuttumda isminide hatırlamıyorum aklımda tek kalan birisinin istemiş olduğu inşallah beğenmişsindir elimden gelen bu kadar walla rica ederim güle güle kullan.

- - - Eklendi - - -

beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum abi seni

teşekkür ederim kardeşim senin içinde ayarlarız fener için gif buldum düzenleme yapacam sadece bjk gif i bulayım bide onları yarın hazırlarım. işin garip tarafı ne biliyo musun ben takım tutmuyorum hatta futbol u bile sewmem onun dışında hemen hemen bütün sporları sewerim futbolda aşırı fanatizm lik war birbirini vuran dallamalar bile war hiç bişeyin aşırısını sewmem. o yüzden favorim voleybolu ve tenis tabi bayanların oynadığı

Tepkiler: tempestshine

AHMED...

Üye
aynen öyle abi bende aşırı taraftar değilim bütün sporları izlerim ama ne yazıkki ülkemizde futboldan başka spor yokmuş gibi davranılıyor spor kanallarında bile onun için genelde yabancı türkçe dublajli spor kanallarına takılıyorum

vayy süpersn hocam yaa eline koluna saglıkk 10 numara olmus devamını beklyoruz

Beşiktaşlı olmama rağmen telefonuma yükledim çalışacak mı acaba diye.. Çalıştı..
Bugün bu paylaştığın sis dosyasını düzenleyerek bunun beşiktaşlı olanını kendi telime yapacağım..
Teşekkür ederim najanaja...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
vayy süpersn hocam yaa eline koluna saglıkk 10 numara olmus devamını beklyoruz
rica ederim kardeş çeşitler çoğalacak merak etme

- - - Eklendi - - -

bugün bende yapacam beşiktaş ve fener için bikaç gif bulmuştum dün geceden bugün marşlarını bulurum paketlerim. rica ederim kardeş

doctorrr

Üye
sen yapıyorsun ya helal olsun teşkürler

- - - Eklendi - - -

beşiktaşlıyım ama

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sen yapıyorsun ya helal olsun teşkürler

- - - Eklendi - - -

beşiktaşlıyım ama

akşama geliyo bjk de rica ederim.

- - - Eklendi - - -

kardeş posta kutunu boşalt gönderemiyorum

Tepkiler: tempestshine ve doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...