Grunding Tablet Ailesi Reklamındaki Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

serokut

Üye
    Konu Sahibi
Grunding Tablet Ailesi Reklamındaki Oyun
Merhaba beyler
Grunding Tablet Ailesi Reklamındaki bir oyunu bulmaya çalışıyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum çocuk bir yarış oyunu oynuyor ismini bilen lütfen yazsın.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Aynen kardeşim Formula 1 oyunundan bahsediyorsun sanırım onu ben de arıyorum. Bu arada konu yanlış yere açılmış.

serokut

Üye
    Konu Sahibi
Özür dilerim evet kardeşim o formula 1 oyunu bulursan mesaj atarsın o oyunu arıyorum kaç gündür

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Bir tane buldum ama ona pek benzemiyo. Şimdilik bunla yetiniyorum :D F1'e karşı özel ilgim var da :D

loveryoung

Üye
bende merak ettim baktım reklamda tablet windows 8 işletim sistemi belkide pc oyunudur çünkü f1 2012 f1 2013 oyunlarına beziyor. android için biraz baktım işe yarar pek bişe yok f1 challenge var bide f1 redbull race var bi bakın isterseniz

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Paylaşım için teşekkür ediyorum hocam, elinize sağlık.

serokut

Üye
    Konu Sahibi
Aynen olabilir kardeşim çünkü 1 günümü sırf onu aramak için ayırdım benimde f1 özel ilgim Red Bull AR reloaded en iyisi lakin o Grundigteki çok ilgimi çekmişti

loveryoung

Üye
Merhaba beyler
Grunding Tablet Ailesi Reklamındaki bir oyunu bulmaya çalışıyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum çocuk bir yarış oyunu oynuyor ismini bilen lütfen yazsın.

Geçen gün ölesine rastladım aynısı değil ama ona çok yakın bi bak istersen
Fast Track Racers

şuana kadar gördüklerimden en iyisi bu videoya bi bak

Üst Alt