Grooveshark v1.00 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Grooveshark v1.00 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Signed
İnternet üzerinden (cepnet veya wifi farketmez )istediğiniz şarkıyı arayın
bulun ve dinleyin.
Favori listesi oluşturun.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bymen07, anılbaran ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim mehmet abi

anılbaran

anılbaran

Üye
tesekkur

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

HalfEvil333

Üye
süpper insallah çalışıyordur tam aradığım program bende net yok diye deneyemedim ama en yakın zamanda deniycem :D

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
çakışiyor ama trial diyor.. Register kodu ne bunun..

scorpion1453

Üye
aynen bi işe yaramaz üyelik istiyor

featnuri

Üye
arkadaşlar yorum yaparken biraz dikkat edelim lütfen.öncelikle programlama ve cr,ac...k ile ilgilenen arkadaşlara bu programı bildirsek belki çözüme ulaşabiliriz.veya şarkıları nerden hangi adresten arayıp bize sunduğunu program kodlarindan çıkartabilirsek kendimize arayüzu mükemmel olmasa da bu işlevi görecek bir uygulama yapabiliriz.öncelikle adminlerimize rica ediyorum.bu işten anlayan arkadaşlara bir şekilde haber verebilirlerse sevinirim.bu uygulamayı kullandım.hatta satın almayı düşünüyorum.ama maxicep olarak müzik uygulamamiz olsa fena mi olur.teşekkür ediyorum şimdiden.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
katılıyorum.

Maximiliano_10

Üye
arkadaşlar bu sürüm değil ama 1hfta snra paralı üyelık istiyor! Bu programın triali yani! sürümünü paylaşırsanız var ya 10 numara olur! Paralı üyelik istynceye 1hfta kullandım 5800da çok süper bi program! Vodafnun intrnetyle bile takılmıyo :) Fullünü beklyoruz

5800v60

Üye
20şarkıdan sonra ücretli oluyo trial yani.

yetmişdokuz

Üye
bende kullandım harika bişey, symbian'ın fizy'isi budur diyorum, bir bunda birde lcg jukebox'un radiosunda trial yazısını görünce delleniyorum vay arkadaş, yokmu çözümü?

SHS

SHS

Üye

HASAN ÇELİKER

HASAN ÇELİKER

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt