GridMENU v2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
GridMENU v2.0
[video=youtube;mNFrtknu_LE]http://www.youtube.com/watch?v=mNFrtknu_LE[/video]​

Tek tıklamayla menü düzeninizi videoda gördüğünüz gibi anında değiştirmenize yarayan bir uygulamadır.

Hatırlatma: Uygulamayı kullanabilmeniz için Rompatcher Open4All yamasının aktif olması gerekmektedir. (-starkiller-)

İndir:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: oscuro35, ersantaran, seyfo_enkaz ve 1 kişi daha

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

-starkiller-

-starkiller-

Üye
çok saolasın ama belirtelim rompatcher'dan Open4All RP+ yamasını aktive etmek gerekiyor :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Telefon Hackli orjinal v52 open4all açık fakat çalışmıyor. Yükleniyor ama çalışmıyor. Gerçi videoyu izleyemedim nolcağını bilmiyorum ama açmaya çalışınca hiçbir şey değişmedi.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Menü düzeninizin değişmesi gerekiyor. Videoyu izleyebilirseniz tam olarak anlarsınız.

-starkiller-

-starkiller-

Üye
eğer yine çalışmazsa c2z'yi otomatik başlatmaya almadan aktive edin öyle programı çalıştırın eğer menü düzeni değişmezse bir kaç defa deneyin olmazsa zorlamayın sonu soft format :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
c2z'yi açtım öyle denedim hatta ardından silip yeniden yükledim ama olmadı. Hatta telefon çöktü birader ne yapıyorsun sen yahu :S

-starkiller-

-starkiller-

Üye
o zaman bu c2z ile yapma benim telefonun probleminden kimse denemesin

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
c2z'yi açtım öyle denedim hatta ardından silip yeniden yükledim ama olmadı. Hatta telefon çöktü birader ne yapıyorsun sen yahu :S
Telefonunuz bu yüklediğiniz uygulama ya da c2z patchini aktif etmenizden dolayı çökmemiştir. Mutlaka yanlış yapılan bir adım vardır. Bu arada o video benim telefonumdan çekildi. Herhangi bir sıkıntı yok yani uygulamada.

sanane1438

Üye
yaptım çalıştı saol

cwf de böyle 4 x3 5x3 gibi menü yapıyor güzel bişey ellerine sağlık

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Yüklediğim programa tıklamanın tam olarak neresi yanlış olabilir. Videoyu izledim hatta bir çok kez izledim bir şey kaçırdım mı diye fakat hayır. Sonuç aynı. Çöktü çaktım formatı açtım yine aynısı.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim programa tıklamanın tam olarak neresi yanlış olabilir. Videoyu izledim hatta bir çok kez izledim bir şey kaçırdım mı diye fakat hayır. Sonuç aynı. Çöktü çaktım formatı açtım yine aynısı.
Ben onu demek istememiştim. Uygulamayı kurmadan önce ya da kurduktan sonra uygulama harici bir işlem yapmışsınızdır. O işlemde bir sorun vardır. O işlemin sonucunda da böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirsiniz demek istemiştim.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben onu demek istememiştim. Uygulamayı kurmadan önce ya da kurduktan sonra uygulama harici bir işlem yapmışsınızdır. O işlemde bir sorun vardır. O işlemin sonucunda da böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirsiniz demek istemiştim.

Bu Program sadece CFW'lerde mi çalışıyor? Öyle bir kısıtlama mı var? Sebebi bu olabilir çünkü ben orjinal FW'de Hack ile kullanıyorum telefonu. RP 2.6 Yüklü Open4All aktif hatta daha sonradan c2z'yi aç demiştiniz öyle de denedim. Yani her tipi denedim. Orjinal FW'de çalışmama durumu var olabilir belki de.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur olabilir. Neyse, geçmiş olsun diyeyim bari. Umarım kaybınız olmamıştır.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hayır olmadı. Genelde sürekli yedeklemelerimi alırım telefonda her değişim yaptığımda (Rehbere birini ekleme vs.). Teşekkürler.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende denedim sonuç fatih arkadaşımla aynı.ama tel çökmedi.bende aynı şekil just hack it ile hacklemiştim.yani kısaca orjinal firmwarelerde işe yaramıyor.teşekkürler...

SilentOne

SilentOne

Üye
c6 fwsinde tam randımanlı çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt