papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Gri istediğim bir renkti ama neye niyet neye kısmet.
Gri istediğim bir renkti ama neye niyet neye kısmet.
Nasip...Aynen+aynen...
Ahhh ah çok bekledim onu çok
Biliyor musun! Siyah renk, renklerin arasında en asil olanıdır.Ben siyahı gördükten sonra başka hiç bir rengini beğenmez oldum
Biliyor musun! Siyah renk, renklerin arasında en asil olanıdır.Modern aynı zamanda retro, ve yüksek sınıfın tercih ettiği bir renktir. Gücü ve tutkuyu temsil eder, gizemli ve ciddidir. Beyaz ile birlikte kullanıldığında son derece dikkat çekici olur.
Fakat aynı zamanda duygusallığı ve hüznü de simgeler.İlginçtir, Türkiye'de ve Avrupa'da siyah renk matemi temsil ederken, Japonya'da mutluluktur. Bende siyah kullandığım için mutluyum.
Beyaz rengi de hafife almamak lazım İsmet, çünkü bütün renkleri içerisinde barındıran beyaz, saflığın ve temizliğin simgesidir. Soğuk kanlılığı, asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir, düşünce gücünü arttırır.Bazen diyorum bende siyah mı alsaydım acaba diye. Bak yine aklıma dadandı bu fikir sayende.Ayrıca internetteki resimlerde hep en az beyaz var. Beyazı sallaayan yok.
- - - Eklendi - - -
İlk sayfada da bir kırmızı değil yazmıştım. Tezatlığa gel
Beyaz rengi de hafife almamak lazım İsmet, çünkü bütün renkleri içerisinde barındıran beyaz, saflığın ve temizliğin simgesidir. Soğuk kanlılığı, asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir, düşünce gücünü arttırır.
Aslında renklerin insanoğlu üzerinde yarattığı psikolojik ve duygusal etki o kadar önemli ki, bugün dünyada milyonlarca dolar! Sırf bir şirketin ne renk logo kullanacağını tespit etmek için harcanıyor öyle değil mi?
Eyvallah kardeşim, zaten Jessica Alba'nın da beyaz lumia'ya terfi etmesi bu renge verilen önemi göstermiş oluyor sanırım.Saflık temizlik elbet güzel, duru bir renk ama yine de Nokia'nın en az önem verdiği renk gibime geliyor
Göze hitap da önemli tabi ki, dediklerine katılıyorum
Eyvallah kardeşim, zaten Jessica Alba'nın da beyaz lumia'ya terfi etmesi bu renge verilen önemi göstermiş oluyor sanırım.
Madem renklerden gidiyoruz, öyleyse devam edelim; Ne kadar güzel ve çekici bir renk olsa da kırmızı insanı sinirli, huzursuz ve aç hissettirir! Devamlı bir şeyler yemek hissi uyandırır.
Hehe, ilk başta kırmızıyı aldı, sonra ne işse beyaz oldu
Madem renklerden gidiyoruz, öyleyse devam edelim; Ne kadar güzel ve çekici bir renk olsa da kırmızı insanı sinirli, huzursuz ve aç hissettirir! Devamlı bir şeyler yemek hissi uyandırır.Unutmayın, bu renk kesinlikle ama kesinlikle iştah açar! Tansiyonu yükseltir, kan akışını hızlandırır.
Eğer bu rengi siyah veya grinin tonlarıyla beraber kullanırsanız ortaya çok sofistike bir görüntü çıkacaktır.
Not: Mc Donalds, Burger King, Kentucky, Arbysâ, Pizza Hut, Dominos? Hepsinin en büyük ortak özelliği logolarının KIRMIZI renkte oluşudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?