Ue-Gazi
Emekli Yönetici
GRemote Pro | Windows Mobile | HTC HD2 Test...
Merhaba arkadaşlar. Bu uygulama ile Windows Mobile yüklü cihazlarınızı mouse, klavye, game pad, uzaktan kumanda kısacası bilgisayarınızı uzaktan yöneteceksiniz.
Öncelikle sizlere uygulamanın videolarını veriyorum. Dikkatlice izleyiniz.
Öncelikle sizlere uygulamanın videolarını veriyorum. Dikkatlice izleyiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgisayarınızda Bluetooth olmalıdır. Benim sistemim Windows 7 Ultimate 64Bit ve HTC HD2 ile bu uygulamayı test ettim ve gerçekten süper çalıştı. Xp' de ActiveSync yükleyin, Vista' da ve Win7' deki adı Windows Mobile Center' dır. (Zorunlu değildir)
Aşağıda verdiğim linkteki dosya bilgisayar programı içindir. Bilgisayar programından bütün ayarları yapabiliyorsunuz. (Tuşların fonksiyonları)
ActiveSync yükleyin dememin nedeni; linkteki program bilgisayar programıdır ve bilgisayarınızı uzaktan kontrol etmek için tabi ki cihazınıza da program kurmalısınız. İşte bu bilgisayar programı ActiveSync aracılığıyla cihazınıza kur dosyasını atıyor, isterseniz programın dosyayı bulundurduğu klasörü açarak ActiveSync kullanmadan da atabilirsiniz tamamen size kalmış bir olay.
NOT 1: HD 2 + Win 7 ile denedim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
NOT 2: Videoda SPB Mobile kullandığını söylemiş ve uygulamadan masaüstüne düşerken problem yaşadığını belirtmiş, WinMo 6.5' te böyle bir sorun yoktur.
İndir :
Aşağıda verdiğim linkteki dosya bilgisayar programı içindir. Bilgisayar programından bütün ayarları yapabiliyorsunuz. (Tuşların fonksiyonları)
ActiveSync yükleyin dememin nedeni; linkteki program bilgisayar programıdır ve bilgisayarınızı uzaktan kontrol etmek için tabi ki cihazınıza da program kurmalısınız. İşte bu bilgisayar programı ActiveSync aracılığıyla cihazınıza kur dosyasını atıyor, isterseniz programın dosyayı bulundurduğu klasörü açarak ActiveSync kullanmadan da atabilirsiniz tamamen size kalmış bir olay.
NOT 1: HD 2 + Win 7 ile denedim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
NOT 2: Videoda SPB Mobile kullandığını söylemiş ve uygulamadan masaüstüne düşerken problem yaşadığını belirtmiş, WinMo 6.5' te böyle bir sorun yoktur.
İndir :