GreenPower Premium v9.15 ** PROPER** [Patched]

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
GreenPower Premium v9.15 ** PROPER** [Patched]

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Batarya tasarruf uygulamasidir arkadaslar.
Uygulama turkcedir

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: sevinc KARACA

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Rahmi06

Rahmi06

Üye
Yükleyecek başka site bulamadınmı?

Conquer360

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyecek başka site bulamadınmı?
Indiremiyorsan belirtirsin konu sahibi yardimci olur.
Onun haricinde ukalalik yapmana gerek yok daha iyisini yapabiliyorsan konu açma butonu sayfanın sağ üstünde hemen baslayabilirsin.

dark3434

Üye
Teşekkürler. Ama lisans hatası veriyor. Kontrol edebilirmisiniz. Luckpather lisanslama.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ama lisans hatası veriyor. Kontrol edebilirmisiniz. Luckpather lisanslama.
Uygulamada lisans kontrolu yok yamalı zaten simdi yukledim çalışıyor uygulama sorun gorunmuyor

dark3434

Üye
çalışıyor fakat 1 saat sonra hata veriyor hemen değil.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyor fakat 1 saat sonra hata veriyor hemen değil.
Lisans yok diyor ama çalışıyor bende calaismaya engel birsey gorunmuyor.
Yinede sorun var diyorsanız luky patcher ile yama yapin yada mod google play kullanin

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Indiremiyorsan belirtirsin konu sahibi yardimci olur.
Onun haricinde ukalalik yapmana gerek yok daha iyisini yapabiliyorsan konu açma butonu sayfanın sağ üstünde hemen baslayabilirsin.
Burada ukalalık yapan yok. Ukala sensin. Verdiğin siteden dosya indirmek için İngilizceyi iyi bilmek gerekiyor. Herkesin İngilizcesi senin İngilizcen gibi iyi değil. İndirmesi daha kolay siteler var. Gerektiği yerde konu açıyorum merak etme.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Burada ukalalık yapan yok. Ukala sensin. Verdiğin siteden dosya indirmek için İngilizceyi iyi bilmek gerekiyor. Herkesin İngilizcesi senin İngilizcen gibi iyi değil. İndirmesi daha kolay siteler var. Gerektiği yerde konu açıyorum merak etme.
O zaman daha iyisini ac turkce download sitelerine yukle dosyalarını kolay gelsin.

Üst Alt