GreenPois0n ile iOS 4.1 JB!!! [YAKINDA]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bejum3

bejum3

Üye
    Konu Sahibi
GreenPois0n ile iOS 4.1 JB!!! [YAKINDA]
Heyecanla beklediğimiz, JailBreak ile ilgili gelişmeleri kısaca aktarmak istedim...Takip etmek isteyen ve bilgi bulamayan arkadaşları bilgilendirmek mahiyetinde...

8 Eylül günü Apple'ın iOS 4.1'i yayınlamasını takiben hemen iki adet bootrom temelli açık bulunduğu ve SHatter Jailbreak adı ile Chronic Dev Team'in çalışmaları yürüttüğü haberleri internette ve twitter mesajlarında duyuruldu...

SHatter JailBreak'in özelliği tüm iPhone modellerinde bootrom temelli olması nedeni ile JB yapabileceği ve bundan sonra basit iOS sürümü güncellemeleri ile açığın kapatılamayacak olması...

13 Eylül günü Chronic Dev Team'den pod2g adlı kişi (bootrom açıklarını bulan ve SHatter üstünde çalışan kişi) SHatter'in p0sixninja adlı diğer bir Dev Team üyesinin GreenPois0n adlı programına entegre edildiğinde iPhone 4 üstünde gayet güzel çalıştığını, fakat "framebuffer" kodu üstünde biraz daha çalışmaya ihtiyacı olduğunu duyurdu...

Bugün ise; bugüne kadar spekülatif haberlere pek rastlamadığım ve özellikle Dev Team'ler ile ilgili haberleri ilk ve en sağlıklı duyuran 'unda GreenPois0n ile iOS 4.1'i JailBreak yapmaya hazırlanın duyurusu yer almakta...

Bende sizlerle iOS 4.1 cihazlarımızı JB yapabileceğimiz bir çözümün belki yarın belki yarında da yakın =) çıkabileceğini paylaşmak istedim...​
alintidir...

• Beğen
Tepkiler: mehmet_arısoy ve bycengiz

Onaryo

Onaryo

Üye
Haber için teşekkür ederim. 1 haftadan beridir bir ses, bir umut bekliyordum. Çıktığında ilk ben deneyecem. :)

atakax

atakax

Üye
süper çıksın herkesin işine yarıcak :D

bycengiz

bycengiz

Üye
Bu 4.1 JB yaptıktan sonra unlock yapmak gerekicekmi ? yeni İphone aldım pek bilmiyorum :(

Bide Tuş takımı ile mesaj nasıl yazarız? Tam ekran klavye ile çok zor oluyor Cydia yüklemeyi denedim yüklenmedi ne yazıkki 4.1 olduğu için

bejum3

bejum3

Üye
    Konu Sahibi
jaibrekale birlikte unlockta gelir umarim

cptalperen

cptalperen

Üye
Bu 4.1 JB yaptıktan sonra unlock yapmak gerekicekmi ? yeni İphone aldım pek bilmiyorum :(

Bide Tuş takımı ile mesaj nasıl yazarız? Tam ekran klavye ile çok zor oluyor Cydia yüklemeyi denedim yüklenmedi ne yazıkki 4.1 olduğu için

hangi ülkeden aldığına bağlı daha doğrusu eğer aldığın ülke simfree satıyor ise unlock gerekmez.

Revengeful

Emekli Yönetici
:eller:

bejum3

bejum3

Üye
    Konu Sahibi
geohot blog sayfasinda 20 eylul de cikacak diye bir haber var umarim...

carantinas

carantinas

Üye
adamın biri de oilra1n ile 4.1 jb anlatmıs ama ne yaptıysam oilra1n download yapamadım bulamadım gitti enteresan.. bu arada haber dogru lakin artık sadece ilk surume jb yayınlacaklardı ne degisti acaba yani aynı surumun farklı versionları icin yayınlamayacaklardı..

gattuso1903

Üye
iOSHacker'ın Twitter'daki açıklamasına göre iPod Touch 4g ve iPhone4 için jailbreak yarın çıkıyor.

iOS Hacker
Fine, iOS 4.1 jailbreak will be release tomorrow. Mark your calenders iPhone and iPod touch users.

BÖYLE Bİ YAZI OKUDUM Bİ YERDE BİLGİSİ OLAN VARMI DOĞRULUK PAYI VARMIDIR.?

noble2004

noble2004

Üye
iphone oylece kutusunda duruyor..su 4.1 surumunu kırmaları cok surmese barı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...