Greenify v2.8 beta 3 (Donate)

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Greenify v2.8 beta 3 (Donate)
3mb apk boyutu vardır. Bu uygulama yardımıyla android cihazlarınızda arka planda çalışan uygulamaları uyutarak pilden tasarruf yapabilirsiniz.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: bilal72, dragonmhmt, ÇaRşI 2387 ve 1 kişi daha
@Buğra hocam bi kaç gün önce bi uygulama paylastiniz sanırım bi temizlik uygulaması Android için herkes altına en iyi bu falan yazmışlardı aradım ama bulamadım bi yardımcı olur musunuz ?

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

evet hatırladım ama çok konu paylaştığım için ismi aklıma gelmedi

ama greenify hariç hiç bir ram pil temizlik aracı vs tavsiye etmem. hepsi gereksiz pil ve ram harcar bir işe yaramaz teknik olarak

hocam ya ben greenify yi çözemedim yada hiçbir işe yaramıyor şu ana kadar ne zaman kullandıysam bir + sını görmedim

ykpknl

Üye
baya zamndır kullanırım bu programı rootlu cihazlarda daha kullanışlıı bunu kapattığımda telefon resmen yıkılıyorr beee allah bunu yapandan razı olsun

baya zamndır kullanırım bu programı rootlu cihazlarda daha kullanışlıı bunu kapattığımda telefon resmen yıkılıyorr beee allah bunu yapandan razı olsun

bana da anlatın yahu nasıl oluyorda ben beceremiyorum veya ben fark etmiyorum yaptığı işi

ykpknl

Üye
bana da anlatın yahu nasıl oluyorda ben beceremiyorum veya ben fark etmiyorum yaptığı işi
programı açında artıya basacan sonra uyutmayı istediğin programları seçecen hepsini uyutacan sen çalışstırana kdar bi daha çalışmıcaklar telefon rahatlamış olacak böylece

programı açında artıya basacan sonra uyutmayı istediğin programları seçecen hepsini uyutacan sen çalışstırana kdar bi daha çalışmıcaklar telefon rahatlamış olacak böylece

Öyle yapıyorum zaten su an donate surumu diye mi bilmem su an gayet iyi çalışıyor

Tepkiler: H0lligan

S. TAN

Üye
Merhaba greenify sistem uygulamalarını otamatik durdura bileceğim apk gerekli yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim .

SM-G900FQ ile uygulamasından gönderildi.

Xposed ile kullanmadan hiçbir şekilde sistem uygulamalarını uyutamazsın (Y)

S. TAN

Üye
Merhaba telefonum sm G900fq (s5 32gb hafızalı) xposed install uyumlu apk bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.

SM-G900FQ ile uygulamasından gönderildi.

android sürümü nedir ?