greenfy uygulamasi ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
greenfy uygulamasi ile ilgili
Cihazın Htc one x plus grenfy yükledik rootsuz şekilde uyutmak için erisebilirlikten açılması gerekiyormuş actigin taktirde birşey olur mu bilgilerin silinir mi ayrıca akbank hesabıma bakıyorum telefondan ve açmak istediğimde ersimini hepsi okunur diyor sizce ne yapmalıyım
Resim ekleyemedim k.bakmayın

resimdeki şekilde uyarılar verdi açmaya cesaret edemedim :)

szqn55

szqn55

Üye
o program ne işe yarıyosa sahte olabilir kullanma derim akbank verilerin çalınabilir

fnldstntn

Üye
o erişilebilirlilik uygulama verileri ile alakalı değil bildiğim kadarı ile ekrana dokunmadan uygulamaların otomatik olarak bazı görevleri yerine getirebilmesi için asıl amacı engellilere yardım bildiğim kadarı ile... ben kullanıyorum uygulama oldukça faydalı...

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Erişebilirlik den accan otomatik uyutur o zman ama rootlu oldumu acmaya gerek yok

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
uygulamann ücretli versiyonunu yükledik erisimede açtım otomatik arkaplanda çalışan uygulamaları zorla durduyor kendi hallediyor seçtiklerimi root gerektirmiyirmus :) tesekkuler yinede ama açtım erisime yinede sorun olmaz umarım :)

sebo7

sebo7

Üye
Dostum harkulade bir uygulama :) ücretli versiyonunu aldım o derece yani :D pil ömrünü 10 kat arttırıyor. ayrıca gereksiz çalısan uygulamalardan dolayı oluşan yavaşlamada bunun sayesinde gitti. telefon resmen uçuyor diyebilirim :)
Not: Eğer Uyut kitle kısayolunu ekrana atarsan hem kilitlemeden önce uygulamaları uyutmuş oluyorsun hemde tuş kullanmadan kilitlemiş oluyorsun. Ayrıca kilitlemeden önce arka planı temizledigin için kilitteyken telefon minimum şarj harcıyor.
on numara beş yıldız her telefonda olması gereken bir uygulama hatta root varsa uçuyor telefon :)
Güvenlik açısından da korkulacak bişey oldugunu sanmıyorum çunku tanınmış bir uygulama virus değil sonucta

oddish

oddish

Üye
Ben kullaniyorum. Rootlu da olsa Rootsuz da olsa izin vermen gerek. Bu uygalamanin en iyi ozelligi uygulamalari istedigin zaman uyutabiliyorsun topluca. Zamandan tasarruf sagliyor. Daha ne olsun...

Zeynal.selver

Üye
sarg suresini uzatmak icin kullanmadigin uygulamalari kapatiyor