Green Farm 3 v4.0.0 (Mod Money) Sınırısız Para APK Hile

Sponsorlu Bağlantılar

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi

Oyun adı: Green Farm 3
Versiyon: 4.0.0
Root Gerekli Mi?: HAYIR

Hile(ler):
- Para
- Mod

Yönerge(ler):
- İndirin
- Yükleyin ve Tadını çıkarın!

• Beğen
Tepkiler: jatvalca ve gungfu155110

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

ferhan1

Üye
Oyun hep baştan başlıyor ki :(

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi

ferhan1

Üye
Silmeden yüklemedi zaten silip kurdum
kardeşim oyunun google play sürümünü silip modlu apk yı mı yükledin. yoksa var olan sürümün üzerine modlu versiyonu mu kurdun?
Modlu apk yı yükledim oyundan çıkıp tekrar başlatınca en baştan başlıyor

???

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi

???
Kardeşim Eğer facebookla senkronizasyonlu oynuyorsan eğer Önce oyunu telefonundan sil. ardından facebook'u ve facebook masenger i kaldır telefonundan. sonra oyunu kur ve aç. facebook ile giriş yap de. bilgilerini gir. senkronize bittikten sonra da fecebook ve masengeri tekrar yükle. büyük ihtimalle çalışacak.

ferhan1

Üye
Kardeşim Eğer facebookla senkronizasyonlu oynuyorsan eğer Önce oyunu telefonundan sil. ardından facebook'u ve facebook masenger i kaldır telefonundan. sonra oyunu kur ve aç. facebook ile giriş yap de. bilgilerini gir. senkronize bittikten sonra da fecebook ve masengeri tekrar yükle. büyük ihtimalle çalışacak.

Face le oynamıyorum ki normal hesap

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Indiriyorum yukle diyorum bu ekran çıkıp sonra gidiyor bi el at

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Indiriyorum yukle diyorum bu ekran çıkıp sonra gidiyor bi el at
Kardeşim dosyanın tamamı inmiş durumda değil mi? yanlış bişey yapıp txt uzantılı bir dosya indiyse varsayılan çalıştırıcı olarak S planlayıcı onu açmaya çalışmış olabilir. Eğer Herhangi bir sorun olmadan 13 Mb lık dosyayı indirdiysen var olan apk yı sil indirdiğin apk yı kur.
silmeden kurma çalışmaz.

ferhan1

Üye
Ya bana da bi cevap verseniz oyunu indirdim öncekini sildim modluyu yükledim face siz oynuyorum ewet para sınırsız her şey ilerliyor oyunda ama oyundan çıkıyorsun tekrar oyuna başladığında en baştan başlayıp yaş soruo ya

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Ya bana da bi cevap verseniz oyunu indirdim öncekini sildim modluyu yükledim face siz oynuyorum ewet para sınırsız her şey ilerliyor oyunda ama oyundan çıkıyorsun tekrar oyuna başladığında en baştan başlayıp yaş soruo ya
kardeşim oyunun nasıl oynandığını bilmiyorum ama. facebookla bağlanmayı denesen. kaldığın yeri kaydeder diye düşünüyorum. diğer facebook oyunları gibi. bir de böyle dene bakalım.

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

ferhan1

Üye
kardeşim oyunun nasıl oynandığını bilmiyorum ama. facebookla bağlanmayı denesen. kaldığın yeri kaydeder diye düşünüyorum. diğer facebook oyunları gibi. bir de böyle dene bakalım.
Olmadı :(

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Indirdim ama dil sorun zevk vermiyor keske türkçe olsa

• Beğen
Tepkiler: rzsrht
bytekin07

bytekin07

Üye
para hilesi çalşmıyo

Üst Alt