gravity yardım 5800 için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceycey506

Üye
    Konu Sahibi
gravity yardım 5800 için
gravit nin 10 günlük demo sürümünü kullanmıştım daha sonra denemediğim gravity kalmadı hepsindetelefona kurduğumda demo expired (gravity is expired ) yazıyor sizin yüklediğiniz dahil bu arda telefonumhack li telefonmodeli nokıa 5800 yazılım sürümü v 60.0.003 bu konuda yardımınızı bekliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Twitter : Tıkla ve İndir

Ya da Nimbuzz yükleyebilirsin içinde birçok sosyal ağ mevcut ve Twitter'da var.

Nimbuzz :

ceycey506

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz daha önce kullandım bu program daha iyi fakat denemediğim sürümü kalmadı paralı almayı düşündüm ovi de 15 civarı ama kredi kartı ile işlemler pek güvenemedim bu program çok iyi fakat bulamıyorum ilk baştada kurulumu forumlarda anlatılan gibi yaptım fakat demo olarak kullandım 10 gün sonra bitti bu program hakkında yardımın olursa sevinirim

- - - Eklendi - - -

Nimbuzz daha önce kullandım bu program daha iyi fakat denemediğim sürümü kalmadı paralı almayı düşündüm ovi de 15 civarı ama kredi kartı ile işlemler pek güvenemedim bu program çok iyi fakat bulamıyorum ilk baştada kurulumu forumlarda anlatılan gibi yaptım fakat demo olarak kullandım 10 gün sonra bitti bu program hakkında yardımın olursa sevinirim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ilk başta verdiğim link'te Stew var onu yükle. Nimbuzzun neşesini beğenmiyorsun.

ceycey506

Üye
    Konu Sahibi
Stew telefonda çok kastı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu twitter uygulaması bu telefonlar için hep sıkıntı yaratıyor. Nimbuzz'u dene.

Ayrıca pm'den cevap veremiyorum mesaj kutun dolu.

ceycey506

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz' tekrar bakayım yardımın için teşekkürler gravity hakkında bi gelişme olursa yayınlarsan sevinirim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica: Tamam kardeşim Nimbuzz çok iyi bu arada

ceycey506

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece facebook ve twiter kullanıyorum ikside varmı bunda

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet var.

ceycey506

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ilgilendiğin için teşekkürler iyi akşamlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica: her zaman.

Sana da iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...