xavxmaxi
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
- Dil Eklemesi: Geleneksel Çince ve Türkçe. Çeviriler için teşekkürler
- Herhangi bir yön seçili iken hareket tarafından ekranın açık tutulmasının başarısız olması düzeltildi.
- küçük düzeltmeler
sensorler yardimi ile tus kilidi acip kapamaya yariyor sanirim faydali bir proAyrıntılı bir anlatım yapabilir misin.
bi bakim nasil calisiyormusDede kurdum programı da çalışmıyor anlamadım hiçbir tepki yok
uygulamayi acip aktif etmen yeterli mesela telefonun yuzunu masaya yakin tut ekran kapanir.Dede kurdum programı da çalışmıyor anlamadım hiçbir tepki yok
bi bakim nasil calisiyormus
uygulamayi acip aktif etmen yeterli mesela telefonun yuzunu masaya yakin tut ekran kapanir.
ince ayarlarida mevcut
AaBen bu uygulamayı türkçeleştirmiştim. İsteyenler için türkçesi: Gravity Screen Pro Türkçe v1.78.2 [APK] - MaxiCep
Murteza dostum sana zahmet shake screen on off pro uygulamasını da turkcelestirebilir misin izBen bu uygulamayı türkçeleştirmiştim. İsteyenler için türkçesi: Gravity Screen Pro Türkçe v1.78.2 [APK] - MaxiCep
Link verirsen elbette türkçeleştiririm.Tşk. Ama Türkçesi yok mu acaba.
Aaturkcelestirmissiniz. Çok faydalı bir uygulama Sağol dostum.
Murteza dostum sana zahmet shake screen on off pro uygulamasını da turkcelestirebilir misin iz
İndirdiğin uygulamayı appsaver ile yedekle (Google Playde ücretsiz). Daha sonra qfs.mobi ye upload et. Linki buraya yapıştır. Bende indirip türkçeleştireyim.Google playda hem free hem de pro sürümü var. ismi ( shake screen on off pro ) blackmart ile pro sürümünü indirdim ben ama ingilizce. Kısa bir uygulama,türkçeleştirmesi uzun sürmez sanırım.çok güzel ve tuşlar için çok faydalı bir uygulama Sana zahmet onu yapabilir mi siniz.
Kardeş apkyı veremezsen türkçeleştirmede olamaz.Onu yapamadım ama google play linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link yaptimKardeş apkyı veremezsen türkçeleştirmede olamaz.
Çeviriye başladım. 1 hafta içinde biter.Qfs mobi dosyayi seciyorum ama
Link yaptimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsana zahmet dostum
Çeviriye
Buna çok sevindim inan. Sağool. BekliyorumÇeviriye başladım. 1 hafta içinde biter.
Kardeş verdiğin apk sorunlu herhalde. Çünkü lisans hatası veriyor. Uygulamadan atıyor.
Buna çok sevindim inan. Sağool. Bekliyorum
Maalesef benim telefon root değil ve patchlı google play yok. Bu yüzden çeviremeyeceğim.Pro sürümü ama ben tlf numda kırılmış(yaren dedenin verdigi patch li googleplay uygulamasini kurdum. Shake screen on off pro da ve lisans isteyen tum uygulama larda Lisans sorunu verip kapanmıyor. Onceden senin dedigin gibi shake screen on off pro sürümü uygulamadan disari atiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?