Gravity E72 Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Gravity E72 Sorunu
arkadaşlar gravity e72 versiyonunu yüklüyorum fakat ***** dosyasını yüklendiğinde dokunmatik olduqu için sistem özelliklerini desteklemeyip açmıyor.Güncellinide indirince yakalanıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Konu Sahibi
cvp verecek bi arkadaş yada benmle aynı sıkıntıyı yaşayan biri yok mu ?

olmadi derken nerde sorun verdi? Yukarida dedigin gibi mi oldu?

Simdi soyle diyim; linteki 1.32 retail i kur sonra istedigin guncel surumu kur. Siraylar ikisini de online de. Sonra retail i sil. Gecmis olsun. Bu sekilde olmuyorsa, benim fikrim telefonu formatla

Konu Sahibi

formatladım teli hakledim hakledikten sonra 1.32yi kuruyorum sonra online yapınca gravity expired diyor. ne kadar program denediysem olmuyor. en son 1.50ye kadar buldum fkat daha gncel olan bi sürüme ihtiyacım va :/

- - - Eklendi - - -

2.70 var bende sorunsuz

arkadaşım sendeki nasıl çalışıyor e72 benim tel hakledimde ben. senin telin modeli ne

Konu Sahibi
Acaba bende neden olmuyo :/ başka e72 kurupta ayni sikintiyi yaşayan yok mu acaba ???

bende de sorun cikarmiyor. Hatta guncelleme bile yapiyorum. Su an 2.80 (7258) kullaniyorum. Benim tel e-5

Konu Sahibi
bende yemiyo bu sitede ve googledaki bütün şeyleri yaptım fkat bende neden olmuyo anlamıyorum :/

Konu Sahibi
yardımcı olan bütün arkadaşlara tşk ederim

oguzzz52

Üye
son bi fikir kaldır gravityyi.
Sonra dosya yöneticisinden cye gir ve gravity ile ilgili ne görürsen sil sonra tekrar kur

Tepkiler: transpose34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...