Gravity 2.85 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

celilcemre

celilcemre

Üye
Twitter giriyor facebook giriyor göstermiyor.

cepadresim

cepadresim

Üye
    Konu Sahibi
Gravity sağlayıcısına konular hakkında bilgi versek iyi olur belki güncelleme verirler pekte umut beslemiyorum ama yinede şansımızı denemeliyiz diye düşünüyorum.

celilcemre

celilcemre

Üye
Symbian hakikaten öldü ilk darbe microsofttan 2. darbe youtubedan 3. darbe uygulamalardan geldi. Ben 3-5 uygulama hariç bütün internet uygulamalarını siliyorum. Androide geçmemizi istiyorlar. Tel ölene kadar geçmiyeceğim.
Symbian hakikaten öldü ilk darbe microsofttan 2. darbe youtubedan 3. darbe uygulamalardan geldi. Ben 3-5 uygulama hariç bütün internet uygulamalarını siliyorum. Androide geçmemizi istiyorlar. Tel ölene kadar geçmiyeceğim.

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Buna ''Planned Obsolescence'' (planlı eskitme) deniyor.Kapitalizmin doğasında var, yapabileceğimiz bir şey yok. (aslında var da, yok diyelim).:alsana:

cepadresim

cepadresim

Üye
    Konu Sahibi
Çözümünü madur insan biliyor ne yapalım elimizdeki veledlerimi atalım dünyanın parasın saydık farzedelimki attık ayni kapitalist düzenin ürününe yine sarılacağız. aslında yazılımla ilgilenen arkadaşlar exe dosyasından ufak bir adres değiştirmeyle işi hallederler, facede her konu başlı ayrı bir adres orda halledileceini düşünüyorum.

celilcemre

celilcemre

Üye
Evet olabilir. Ama uzman kişiler yapabilir. Hangi programla düzenleniyor bilmiyorum.

cepadresim

cepadresim

Üye
    Konu Sahibi
Yanılmıyorsam HEX Editoru

celilcemre

celilcemre

Üye
Aslında uygulamada sorun yok. Facebook engel koyuyor. Uctbrowser wap açıkken giriyor.

cepadresim

cepadresim

Üye
    Konu Sahibi
UC Browser programınlamı yoksa, başka demek istediğini anlayamadım. Geniş anlatabilir misin nasıl yani?

celilcemre

celilcemre

Üye
Uc browserden facebooka önceden normal giriyordu. Sonra ne oldu bilmem engel geldi. Wapı açınca girmeye başladı. 1 yıl oldu. Fmobi de girmiyor. Tarayıcılar şuan çalışıyor. Böyle giderse facebook hesaplarını kapataçağım. Hotmail e-posta hesaplarını da kapataçağım. Size de tavsiyemdir. Madem öyle android geçeriz. Google onun, gmail onun, Choreme onun . Navigasyon harita onun. Tekel oldu. Googleden darbe yemiyoruz. Yan uygulamalardan darbe yiyiyoruz. İnanın hiç bir facebook uygulaması artık çalışmıyor bende. Jawa olan çalışıyor.

cepadresim

cepadresim

Üye
    Konu Sahibi
UC Browser yurt dışı server kullanıyor ona izin vermiyor ben denedim giriyor yanlız facebooku güvenlik nedeniyle kapatıyor. en güzeli kendi java facebook programı yinede fazla anlamadım. Nokia nın engüzel uygulaması Gravity di ondan paylaşımlardan çoklu facebook açmaya kadar güzel bir programdı ama felç geçirdi olsun bize hak oluyor kendi tef nede yazılımımız var onlar yapıyor bizede uymak ve uyumak düşüyor

celilcemre

celilcemre

Üye
Sağol yazmak bana ızdırap veriyor. Bir cümle yazana kadar 2'3 dk sürüyor. Anlayacağın facebook'a yan uygulama ile giremiyeceğiz. Ya kendi programı yada tarayıcı ile gireceğiz. Söylediklerine aynen katılıyorum. Teşekkürler.

mustafaltundal

Üye
son sürümünde foursqure de hala error alıyorum twitter ve facebook da sıkıntı yok

Üst Alt