sena5135 Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: Ben kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... kullanmıyorum mu kullanamıyorum mu?
sena5135 Üye Konu Sahibi halilylmaz' Alıntı: Eror:HTTP 404 hatası alıyorum ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla ... o veriyo ama bidahaki bağlantıda geçiyor müdür problem yok
halilylmaz' Alıntı: Eror:HTTP 404 hatası alıyorum ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla ... o veriyo ama bidahaki bağlantıda geçiyor müdür problem yok
ilkerakcil Üye sena5135' Alıntı: o veriyo ama bidahaki bağlantıda geçiyor müdür problem yok Genişletmek için tıkla ... Benimki geçmedi bi türlü. Twittera bağlanamıyo. Face'de sorun yok.
sena5135' Alıntı: o veriyo ama bidahaki bağlantıda geçiyor müdür problem yok Genişletmek için tıkla ... Benimki geçmedi bi türlü. Twittera bağlanamıyo. Face'de sorun yok.
37berk37 Üye İlk kurdugumda baglanmadi http eror verdi ama guncelledigimde sorunsuz baglandi tesekkurler
sena5135 Üye Konu Sahibi Cenqizhan.' Alıntı: sohbet ozelligi yok. Genişletmek için tıkla ... sohbet yok ama mesaj geldimi anında haberin oluyo
Cenqizhan.' Alıntı: sohbet ozelligi yok. Genişletmek için tıkla ... sohbet yok ama mesaj geldimi anında haberin oluyo
Cenqizhan. Üye sena5135' Alıntı: sohbet yok ama mesaj geldimi anında haberin oluyo Genişletmek için tıkla ... fmobide beyaz ekranda kaliyor
sena5135' Alıntı: sohbet yok ama mesaj geldimi anında haberin oluyo Genişletmek için tıkla ... fmobide beyaz ekranda kaliyor
_YldZEneS_ Üye sormak istemezdim ama herkes beğenmis program ne işe yarıyo tamam çözdüm de türkçesi nasıl oluyo
sena5135 Üye Konu Sahibi _YldzEnes_' Alıntı: sormak istemezdim ama herkes beğenmis program ne işe yarıyo tamam çözdüm de türkçesi nasıl oluyo Genişletmek için tıkla ... türkçe yamları var fakat bozulmalara yol açıyo diye paylaşmadım ayrıca çok kelime yok anlıyabilceğinizi düşünüyom
_YldzEnes_' Alıntı: sormak istemezdim ama herkes beğenmis program ne işe yarıyo tamam çözdüm de türkçesi nasıl oluyo Genişletmek için tıkla ... türkçe yamları var fakat bozulmalara yol açıyo diye paylaşmadım ayrıca çok kelime yok anlıyabilceğinizi düşünüyom