Grant: "Terry penaltı listemde yoktu"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Grant: "Terry penaltı listemde yoktu"
Chelsea'nin eski menajeri Avram Grant, 2008 sezonunda Manchester United'a Şampiyonlar Ligi finalinde penaltılar sonucu kaybettikleri maçta John Terry'nin kaçırdığı penaltıyı kimsenin unutamadığını söyledi.

2007-2008 sezonunda iki İngiliz temsilcisi Chelsea ve Manchester United Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşmış ve maçın normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı. John Terry ve Nicolas Anelka'nın penaltı kaçırdığı maç sonunda Manchester United kupaya uzanmıştı.

Dönemin Chelsea Teknik Direktörü Avram Grant, DailyMail'e yatığı açıklamada, "O maçta Anelka da penaltı kaçırdı ama unutuldu. John Terry'nin kaçırdığı penaltıyı ise kimse unutamıyor. Terry ile konuştuğumuzda o da bana aynı şeyi soruyor; 'Benim kaçırdığım penaltıyı niçin kimse unutmuyor?' diye. Aslında o gün penaltı listemde Terry yoktu, Drogba oyun dışı kaldığı için Terry kullanmak istedi. Anelka ve Terry penaltı kaçırınca hikaye sona erdi." dedi.

Chelsea'de menajerlik görevini istemediğini de belirten Grant, "O dönemde bunu istememiştim ancak Başkan Roman Abrahamovic benimle konuştu ve bunu istedi. Ben de kabul ettim." ifadelerini kullandı.

Villa-Boas tecrübesizdi

Chelsea'da başarısız olan ve sezon bitmeden yolları ayrılan Villa Boas hakkında da değerlendirmeler yapan İsrailli çalıştırıcı, "Villa Boas futbolu epeyi biliyor. Ancak bazen futbol sadece futbol değildir. Bir sürü akademik kitap okuyabilirsiniz ama tecrübe kitaplardan edinilmez. Chelsea'nin daha tecrübeli bir menajere ihtiyacı vardı." ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...