Grand Defense HD (İstek Oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
Grand Defense HD (İstek Oyun)
Arkadaşım geçenlerde İphone 3GS aldı ve birkaç gündür bu oyunu oynuyor.Açıkçası fazla oynamama rağmen bir kere oynamam yetti, çok güzel bir oyun gerçekten.Symbian için bu oyunun aynısını ya da bir benzerini bulabilir miyiz ? Aslında bilgisayarda bile oynayabilirim arada sırada bu oyunu veya benzerlerini, tabi bilgisayarda oynanabiliyorsa.Oyunun adı başlıkta ki gibi Grand Defense'tir, boyutu çokta fazla değil ve neden symbian'a böyle oyunları portlamadıklarını anlamış değilim. (Belki de portlayamıyorlar.) Eğer oyunun aslı veya bir benzerini paylaşırsanız benimle çok müteşekkir olurum.İyi forumlar dostlar... :sos
Buda vidyosu ;
[video=youtube;oMrUmh2MDNA]http://www.youtube.com/watch?v=oMrUmh2MDNA[/video]​

Re13eL

Re13eL

Üye
google chrome oyunlarında plant vs zombies var pc de oynayabilirsin onu .
aslında bu tür oyun oynamıştım bir kaç tane ama aklıma gelmiyo adları :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben de bu tarz oyunları severim
görsel özellikleri güzel android için oyunlar var bu tarzda boyutları da küçük ama işte Nokia için pek bulamadım
Crystal Defence var ama onun görüntüleri de pek ahış şahım değil ama zevkli ;)

mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
Crystal defence'i bulamadım herhangi bir yerden ya da dikkatli bakmadım.Paylaşırsan sevinirim dostum, hiç yoktan iyidir.Aslında bu oyunu bulsam çok iyi olucaktı, aşırı eğlenceli bir strateji oyunu.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Uqur5445

Üye
ironplane hd varmı

thump

Üye
ironsight var hd o daha güzel

aleranol

aleranol

Üye
Sanırım bu oyunlar pek sevilimiyo yada sönük kalıyo diğer aksiyon-strateji opyunlarının yanında örneğin: Dungeon hunter 2 veya settlers

Uqur5445

Üye
ironplane ucak oyunu yanlız

nadir_89

nadir_89

Üye
zabıta oyunu aynı mantıkda ama daha basit gibi buna göre

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Crystal Defenders

mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
İgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar, zabıtayı bir deneyeceğim.Crystal defenders dosyası bozuk bu arada ama sağolasın yinede.
İnşallah ileride bizim işletim sistemi içinde bu tarz uygulamalar çıkar.Tekrardan teşekkürler ilgilenenlere.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar, zabıtayı bir deneyeceğim.Crystal defenders dosyası bozuk bu arada ama sağolasın yinede.
İnşallah ileride bizim işletim sistemi içinde bu tarz uygulamalar çıkar.Tekrardan teşekkürler ilgilenenlere.
oyunu bu dosyadan kurdum C6-01 Anna da oynuyorum hatta şimdi tekrar yükledim sorun yok
xplorer ile Sistemle aç diyerek kurdum
link i yeniledim bir de burdan indirip dene istersen

najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Maximien

Maximien

Üye
Nokia için birde Robo Def var o da alternatif güzel oyundur.

mezoart

mezoart

Üye
    Konu Sahibi
Crystal defenders'ı hala yükleyemedim, beceremiyorum galiba yüklemeyi. :D
Diğer arkadaşların önerilerini de deneyeceğim, tekrardan hepinize :tşk:.
Nokia'yı anlamak çok zor gerçekten, şu oyunları portlayamıyor mu koskoca telefon üreticisi ? Aklım ermiyor, ermeyecekte büyük ihtimal.İyi forumlar arkadaşlar... ^^

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Crystal defenders'ı hala yükleyemedim, beceremiyorum galiba yüklemeyi. :D
Diğer arkadaşların önerilerini de deneyeceğim, tekrardan hepinize :tşk:.
Nokia'yı anlamak çok zor gerçekten, şu oyunları portlayamıyor mu koskoca telefon üreticisi ? Aklım ermiyor, ermeyecekte büyük ihtimal.İyi forumlar arkadaşlar... ^^

portlamak için yapımcı firmalardan kaynak kodlarını satın alması gerekiyor ve bunu Nokia yapmıyor
bazı oyunları bazı uygulama geliştiriciler kaynak kodları olmadan çevirmeyi başarabiliyor tabi ama bu da yasal olmuyor ve bir şirketin yasal olmayan bir yolla bir uygulama geliştirme şansı yok

tayti156

Üye
Bilgisayarda Defense Grid Gold diye bi oyun var defense strategy oyunlarını seviyosan bu dediğim oyunun müptelası olursun gibime gelio :D

hasanyld

Üye
istila veya 4 element symbian^3 de dokunmatik ekranda oynayabidiyormu arkadaşlar ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt