Graffiti ile uğraşan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KakiCash

KakiCash

Üye
    Konu Sahibi
Graffiti ile uğraşan varmı?
Arkadaşlar graffiti ile uğraşan varmı?---çizimler yapan duvara kağıda vs?:islik|-)

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Beeeennn :D :D

KakiCash

KakiCash

Üye
    Konu Sahibi
profesyonel olarak mı?

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Evet KaraKalemde pro. deıL ama Tag yazı oLsun vs. oyLe :)

ebuş...

ebuş...

Üye
çizimler yaparım ama tabi pro. değil yaptığım şey sadece o duvarlara çizilmiş sanatın karşısında ağzımın acık kalmasıdır ...her gördüğümde hayran hayran bakarım çok hoşuma gider ya anlatılmaz diyecek söz bulamıyorum!!! :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çizimler yaparım ama tabi pro. değil yaptığım şey sadece o duvarlara çizilmiş sanatın karşısında ağzımın acık kalmasıdır ...her gördüğümde hayran hayran bakarım çok hoşuma gider ya anlatılmaz diyecek söz bulamıyorum!!! :)
:ehe:ehe

bazarda

Üye
gRafiTtY hastasıyım ama sadece kağıtta kalıyOr malesef:box

WitchKing

Üye
güzel hobi & sanat ama zor :D

djdolix

Üye
dayı bende uğraşıyorum bana sprey alıcağım bir yer önersene 94 montana falan bende kağıtta orta ama duvara pek iyi yapamam ama illeyal çok yaptım bide outline m berbat

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
Kağıda Yapıyorum okulda..

'Davut

'Davut

Üye
Güzel bir graffiti gibisi yok...Seviyorum çokda hoşuma gidiyor açıkçası bakmakla yetiniyorum ama...:)

● aLuvi ●

Üye
Evet uğraşıyorum hemde bir tane duvarım'da var illegal biraz kötü oldu ama yaptım ilk wall'Im olmuştu.. Style'mi geliştirmeye çalışıyorum önceden aklıma geldiğince çizerken harf yapardım şimdi aynı harfleri kullanmaya karar verdim , gelecek ay ( çok az kaldı ) SABOTAZ 80 Sprey boya alıcağım isterseniz web sitesinden bakabilirsiniz.. Süper kaliteli bir sprey boya akçalı ile iş yürümez be arkadaş :ehe Türkiye de var ama istanbulda bulunuyor arkadaşım antalya'dan almış antalya'da varsa adanada'da vardır .. Adana'dan graffiti çalışan varsa duvar sahibinden izin alıp legal yapabiliriz ama izin vermezse illegal'de yapabiliriz :) iletişim için bu mail'den ulaşabilirsininiz .. [email protected] ..

cres557

cres557

Üye
bende uğraşıorm yakında duwara geçeceğim:) for CreS one!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt