Power sgx 544 MP eski bir GPU +adreno 305 bile ondan daha iyiarkadaşlar peki neden adreno 320 gl 3.0 destegi oldugundan dolayımısadece
nexus 4 de antutuda testte aynı yerde 13 fps alıyosa povervrsgx544mp2 16 18 fps alıyo ve aspalt 8 de nexus 4 de highde azıcık kasma varken asus zenfone 5 de böyle bir sorun yokOnu bilemicem ama adreno diyorum benben povervr sgx 544mp demedim mp2 dedim çift çekirdekli olan model asus zenfone 5 deki olan modeli diyorum asus zenfone 5 in gpusumu iyi nexus 4 ünmü bu şekilde yönelteyim sorumunexus 4 de antutuda testte aynı yerde 13 fps alıyosa povervrsgx544mp2 16 18 fps alıyo ve aspalt 8 de nexus 4 de highde azıcık kasma varken asus zenfone 5 de böyle bir sorun yok
Nexus 4 te kasmaz bakmayin siz oyle istisnalar mevcut ona bakarsaniz s5 in ucmasi lazim ama hafif kasiyor buna ne demeliyok 3 4 tane oyun yükledim agır hepsindede zenfone 5 aldı nexus 4 kasma yapıyodu ona şaşırdım

Telefonlarda oyunların telefona uyumu da önemli. Adreno 320 daha fazla kullanıldığından daha iyi güncellemeler alır. Ayrıca OpenGL ES3 farkı da var.arkadaşlar peki neden adreno 320 gl 3.0 destegi oldugundan dolayımısadece
Şoyle diyebilirim iyi olup olmamasi kisiden kisiye gore degisebilir kimisi saf arayuz ve hiz ister takilma istemez bu konuda nexus 4 daha iyidir diye dusunuyorum ikisini eline alip kullanmam gerek . donanimda ne varsa ona gore yorum yapiyorum . yukardaki yorumda kendinde demissin nexus 4 oyunda kasti zenfone 5 kasmadi o zaman demek ki oyun konusunda daha iyidir zenfone 5 . oyun oynamak icin aliyorsan zenfone 5 derim ben . stock olarak zaten nexus 4 un guncelleme destegi bitti diye biliyorum suan andorid 5 kullaniyor . custom rom olarak bakarsan onun acik dahamesala zenfone 5 nasıl iyimi nexus 4ün yanında

sadece pili ölmeye başaldı onuda en kısa süede değiştireceğim.Nexus 4 te kasmaz bakmayin siz oyle istisnalar mevcut ona bakarsaniz s5 in ucmasi lazim ama hafif kasiyor buna ne demeli![]()
)