GPS sorunu yaşayanlara Kesin Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

genckamyoncu

Üye
    Konu Sahibi
GPS sorunu yaşayanlara Kesin Çözüm
Samsung wave üzerinde gelen LBS Navigason yazılımın üzerinde Herhangi bir ülke Harita yoktur.
Bu sebeble sizin kordinatınızı yazılım bulamaz. Boşuna Konum bulmasını beklemeyin.
Peki ne yapmak gerek?
Öncelikli olarak LBS Navigasyon yazılımın içine Türkiye Haritasını eklemeniz gerekiyor. Yoksa Sitti sene beklesenizde konumuzu alamaz...

LBS navisasyon programını açın.
Diğer Menüsüne girin.
İçerikleri indir menüsüne girin
Biraz aşağı kaydırarak Haritalar Bölümünden
Yol haritaları kısmına girin
Daha Fazla Yol haritasına tıklayın
Avrupa
Türkiye haritasını indirin. Yaklaşık 136MB boyutunda.

İşlem bittikten sonra GPS yazılımı sorunsuz ve mükemmel çalışıyor.

Konumuzu 3 saniye içinde görüntülüyor.

Bu işlemi yapmazsanız GPS çalışmıyor. Telefona boşuna b.k atmaya gerek kalmıyor :islik

• Beğen
Tepkiler: le9090 ve 4w3e

desper79

Üye
Samsung wave üzerinde gelen LBS Navigason yazılımın üzerinde Herhangi bir ülke Harita yoktur.
Bu sebeble sizin kordinatınızı yazılım bulamaz. Boşuna Konum bulmasını beklemeyin.
Peki ne yapmak gerek?
Öncelikli olarak LBS Navigasyon yazılımın içine Türkiye Haritasını eklemeniz gerekiyor. Yoksa Sitti sene beklesenizde konumuzu alamaz...

LBS navisasyon programını açın.
Diğer Menüsüne girin.
İçerikleri indir menüsüne girin
Biraz aşağı kaydırarak Haritalar Bölümünden
Yol haritaları kısmına girin
Daha Fazla Yol haritasına tıklayın
Avrupa
Türkiye haritasını indirin. Yaklaşık 136MB boyutunda.

İşlem bittikten sonra GPS yazılımı sorunsuz ve mükemmel çalışıyor.

Konumuzu 3 saniye içinde görüntülüyor.

Bu işlemi yapmazsanız GPS çalışmıyor. Telefona boşuna b.k atmaya gerek kalmıyor :islik

haklsın bende bu şekilde denendikten sonra problem kalmadı.Ama emin değildim bundan.Sen konu açınca şimdi emin oldum :oke:

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Bende ümitle açtım konuyu ama hayal kırıklığı.. Dostum sağol ama bu zaten Navigasyon kurulum bölümünde var. Bunların hepsini yaptım ve GPS çalışmıyor ne yapıcaz şimdi ? konum bulamıyor ? 2 haftadır delircem

americanboy

americanboy

Üye
evet 3 ile 5 saniye arasında buluyor ama camlı ortamlarda nedense bulamıyor

silver021

silver021

Üye
bendede buluyor :) samsung wavein GPS sorunsuz. İndirilen haritayı hafıza kartına ayarlamayı unutmayın.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
ya siz dalgamı geçiyosunuz artık :D Yaptık önce 1 2 gün çalıştı sonra çalışmadı diyorum arkadaşım route66 almayı düşünüyordm ama şu gps i çözmeden alamam

desper79

Üye
ya siz dalgamı geçiyosunuz artık :D Yaptık önce 1 2 gün çalıştı sonra çalışmadı diyorum arkadaşım route66 almayı düşünüyordm ama şu gps i çözmeden alamam

Sinirlenme hemen versiyonun nedir senin?Dikkat edersen bazı fw ler daha stabil çalışıyor.

ahmetaksu131

Üye
bırebır olmasada yazılanlardan yola cıkarak ayarları yaptım gps sorunsuz calsııyor hemde gercekten harıkaymıs

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Fw atma olayı çok riskli diye duydum ondan hiç bulaşmadım.. ama bi çözüm bulmam gerek artık çünkü lazım oluyor :S

az1986

az1986

Üye
Azerbaycan haritasini nerden indire bilirim

isaekrem

Üye
Yol haritalarını seçince Wi-Fi açık olmasına rağmen "Ağ hizmetleri için bağlantı kurun" diyor. Ne yapmam gerekiyor.Yardımcı olurmusunuz.

drakula-1

Üye
indivx ten dizilerimi indiremiyorum :s
zip veya rar dosiyaları da indiremiyo....(desteklenmiyen türü) diyo
''çare varmı lutfen,,

erem.qns

erem.qns

Üye
ya ben indrmeye çalısıorum. İndirio fakat arada baglantıyı koparıyo indirmio :S

silver021

silver021

Üye
ben indirdim. sorunsuz çalıştı.
Geçen gün arabada denedim. 3 saniyede buldu GPS. yaklaşık 8 tane uydu yakalayabildi.
Tepkime süresi çok iyi.
Ayrıca 3D perspektif kullanırken arabanın hızını ve yol görünümünü zenginleştirdiğide bir gerçek.

romess

Üye
Denilenleri yaptım fakat konum alınıyor yazısı sabitlenmiş durumda.. koun falan aldığı yok.. Ayrıca pusula da uyarı işareti var bu durumdayken, 8 şeklinde sallayın falan diyor telefonu.. Yeniden kalibre edin diyor.. Ama sorun hep devam ediyor..

erem.qns

erem.qns

Üye
ßende indiremiyorum. %54 e kdr geldi baglantı basarısız dedı gıttı. Çıldırıcam !

mustafa1800

Üye
karta nasl kayıt edicez .s çnki yeterli hafıza yok diyor :(

Üst Alt