GPS Sorunu Hava durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
GPS Sorunu Hava durumu
Arkadaşlar belleyi yükledim en çok beğendiklerimden biriside hava durumu vidgetiydi onu yükledim ama açılmıyor vidgetin ustunde bilinmeyen konum yazıyor normal hava durumunada girmiyor.Ne yapabilirim ayrıca net yok ondanmı GPS ile çalışmıyormuydu ?

Febris

Febris

Üye
ustune tıklayınca girmesi lazım

n000k

n000k

Üye
ustune tıklayınca girmesi lazım
stabil değil widgetler.. hiçbir zamanda düzgün çalışmıyor.. konum bilgisini aldıktan sonra internetten, ondan sonra kopar kopara bilirsen. mobilveri kapa bile işe yaramıyor anca bağlantı yöneticisine gidip üstüne basarak sonlandırıyorsun.. anlıycanız fos bir widget.. düzgün çalışmıyor..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birde harıtaları açınca birkez kapanmıyor bağlantı yönetimi bile kapatamıyor menude açık görunmuyor handy taskman ve ramblow bile kaldıramıyor arka plandan taaki telefonu yenıden başlatana kadar

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
birde harıtaları açınca birkez kapanmıyor bağlantı yönetimi bile kapatamıyor menude açık görunmuyor handy taskman ve ramblow bile kaldıramıyor arka plandan taaki telefonu yenıden başlatana kadar
evet birde haritalar problemi var! aslında birçok saçma sapan problem var yani.. bunları hiçmi görmüyorsun nokia ve bu şekilde güncelleme yayınlıyorsun..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bılmıyorum valla baglantı yönetıcısınden bile kapatamıyosun sankı telefonun işlemcısı

n000k

n000k

Üye
bılmıyorum valla baglantı yönetıcısınden bile kapatamıyosun sankı telefonun işlemcısı
evet haritaları anca teli resetleyerek sonlandırabiliyorsun.. ben hava durumu widgeti için demiştim bağlantı yöneticisi ile sonlanmasını..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefonunuzda mobilveri yokmu sizin ben ordan interneti kapatınca bağlantı kesiliyor haritalardanda çıkınca bir sorun yok orjinal belle kullanıyorum telefonumda hackli hava durumu widgetide sorunsuz çalışıyor bazen şaşırıyor ama ilçe değiştirince düzeliyor

n000k

n000k

Üye
telefonunuzda mobilveri yokmu sizin ben ordan interneti kapatınca bağlantı kesiliyor haritalardanda çıkınca bir sorun yok orjinal belle kullanıyorum telefonumda hackli hava durumu widgetide sorunsuz çalışıyor bazen şaşırıyor ama ilçe değiştirince düzeliyor
var merak etme.. ben belle yi 4 aydır kullanıyorum.. şimdiki belle ilen eski belle arasında hiçbir fark yok.. ve şu varki bazen mobil veriyi kapasanda havadurumu widgeti internete bağlı kalıyor.. bağlatı yöneticisinden sonlandırarak kapanıyor.. ve ayrıca haritaları birkere açınca istersen normal çık araka planda çalışıyor.. kapanmıyor.. ramblow gibi bir programla bak gözüküyor..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
harıtaları açta bırdene arkadaşım nereyı kapatırsan kapat fayda etmıyor taskman veya ramblow varsa bır dene kapatamazsın

----------Eklendi @ 21:08:56 ---------- Yazıldı @ 21:06:11 ----------

anladım bende ônceleri çok denedım baglantı yönetımınden ama kapanmadı harıtalar.hava durumu nu denemedım

tarxhn

tarxhn

Üye
bende birkac gundur hava durumu hatası veriyordu. kapatıp acınca duzeliyor kendiliginden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt