GPS / Navigasyon ÇALIŞTIRMAK KONTÖR YİYORMU ACABA

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
GPS / Navigasyon ÇALIŞTIRMAK KONTÖR YİYORMU ACABA
GPS / Navigasyon ÇALIŞTIRMAK KONTÖR YİYORMU ACABA TELEFON N73

--------------- Ekleme ---------------

upupupupup

• Beğen
Tepkiler: democles34

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yiyor sanırım.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
cvp yokmu daha kesin bir yanııttt

MXKM

MXKM

Üye
Her bağlanışta 2 kontör gidiyor.

İmparatore

İmparatore

Üye
n73'de yiyorda n95'de yemiyor cünkü n95 icinde navi var

jatvalca

jatvalca

Üye
ama satın al diye bişey çıkıyor onu anlamadım
ilk seferde bağlandığımda baya bi kontür gitmişti harita güncellemiş bende bağlanıyo sanmıştım

qzem6767

Üye
su sekilde olur o;
ilk baglandıgında harita kayıtları filan yapar kontr yer snradan eer aynı yerde dolanırsan haritada yeemez ama yine frklı bi noktaya gidersen algılamak icin ya wirelesstan girer eer wireless'a baglı deilsen yine kontürden yer

umutubay

Üye
Bende bu soruyu sormak ıstıyordum şimdi n79 n95 n82 gibi tellerde a gps var peki bu a gps de kontur yiyormu yani n82 ye tomtom garmin gibi navigasyon programları yuklense yolumu bulmak için konturmu gıdıcek bıde detaylı bılgıısı olan arkadslar varsa bızı aydınlatırsa cok sewınırız yani işi tamamem ucretsız hale getırmek ıstıyorum n82 gibi bi telde

izzy

izzy

Üye
Bende bu soruyu sormak ıstıyordum şimdi n79 n95 n82 gibi tellerde a gps var peki bu a gps de kontur yiyormu yani n82 ye tomtom garmin gibi navigasyon programları yuklense yolumu bulmak için konturmu gıdıcek bıde detaylı bılgıısı olan arkadslar varsa bızı aydınlatırsa cok sewınırız yani işi tamamem ucretsız hale getırmek ıstıyorum n82 gibi bi telde

dostum sorunun cevabı şu eğerki telefonunda GPS varsa kontörün gitmez.Eğerki A GPS varsa kontörün gider A GPS her telefonda vardır programını kurarsın google maps gibi düşün o edge üzerinden senin nerde olduğunu gösterebilir nasıl google earth ten bakabiliyosan internet üzerinden buda aynı şekilde internete bağlanarak bulacağından çok kontörün gider bide şöyle bişey var eğerki a gps in var telefonun da wireless ta varsa wireless üzerinden a gps e girdiğin için kontörün gitmez entegre GPS in varsa dediğim gibi internetle bi işin olmayacağından kontörün gitmez sadece güncelleme falan yapabilirsin wireless üzerinden yada programın yeni versiyonunu yükleyerek.a gps den se wireless telefonunda olsa bile entegre GPS i tavsiye ederim çünkü her yerde wireless bulamayabilirsin bulsanda şifreli olabilir o yüzden GPS olan bi telefonu tercih etmen gerekir.. :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
dostum . telefnonunda dahili gps varsa veya yok ama harici gps kullanıyorsan ucretsiz baglanırsın.
Ancak telefonda yapacağın ayarlar önemli.ayarlardan -konumlama - konumlama yöntemlerine gir.
Orada sadece tümleşik gps seçili olacak diğerlerini kapatırsan ücret gitmez.ancak sebeke tabanlı veya yardımlı gps secili olursa internete baglanır ve ücret gider.Telefonunda dahili gps yoksa ve bluetooth gps kullanıyorsan o zaman sadece bluetooth gps secili olacak o zaman ücret gitmez .meseleni a-gps falanla alaksı yok.a-gps demek konumlama yöntemlerinde yardımlı gps ikonu cıkması demek .oda ilk baglanırken internete baglanıp gpse yardım ediyor ve daha hızlı konum bulmasını saglıyor.uydu baglantısı kesilirse tekrar yardım ediyor ve kullanma sıklıgına baglı olarak yaklasık aylık 6-7 tl ücret gidiyor.Ben DEvamlı kullanıyorum .sadece tümleşik gps seçili olarak kullanıyorum.Yaklasık 1.5 senedir hic ücret ödemedim .navigasyon programının turkiye icin en guncel ve detaylısıda garmindir.

burak386

Üye
aa-tolga kanka ben 6220 kullanıyom onda sneın dedıgın gıbı yaptım ama oluyo gıbı gps 6200 de blututlu olur mu

he bu arda 2 mızın tel ı aynı ben tumlesık gpssı bulamadım nerden bulcam allahın askına bı yardım et be aa-tolga lutfen

senden cevap beklıyom kanka bı bakı ver

meryembyr

Üye
Merhaba, GPS ile ilgili soru ve cevaplarınızı okudum. Aynı soruların cevabını bende merak ediyordum. Benim cep telefonum nokia 5800. özellikle GPS'i var diye bu telefonu aldım. İş gereği sürekli koordinat almamız gerekiyo. Forumda bahsedilen "tümleşik GPS" ayarını yaptım. aslında GPS cihazları sadece batarya ile uyduya bağlanıyor. Bu kadar ileri teknolojili telefonlerında ücretsiz bağlanabilmesi gerekir. Benle aynı model cep telefonu olupta GPS kullanabilen varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Merhaba, GPS ile ilgili soru ve cevaplarınızı okudum. Aynı soruların cevabını bende merak ediyordum. Benim cep telefonum nokia 5800. özellikle GPS'i var diye bu telefonu aldım. İş gereği sürekli koordinat almamız gerekiyo. Forumda bahsedilen "tümleşik GPS" ayarını yaptım. aslında GPS cihazları sadece batarya ile uyduya bağlanıyor. Bu kadar ileri teknolojili telefonlerında ücretsiz bağlanabilmesi gerekir. Benle aynı model cep telefonu olupta GPS kullanabilen varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

1. sayfada anlattığım ayarları yap.

meryembyr

Üye
teşekkürler. GPS'i bi deneyelim bakalım...

pianistdeniz

Üye
dostum cevrim içi ollursan kontör yerçünki cevrim içi kaldığın zaman internete bağlanmış oluyosun ama gps sinyalı direk uydudan aldığı için kntör gitmez

Ithinkavoid

Üye
Dediginiz gibi yaptım tumleşik gps de fakat giriiorm uydu bulunamadı dedi bide harita faln yüklüyormuyuz tele telim n95

Laz¥

Laz¥

Üye
Teşekkürler

mozolemirac

Üye
arkadaşlar gpsle ilgili benimde bi sorum olacak. n79 kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır sürekli gps kullanıyorum bende bluetooth hariç diğerleri aktifti ve kontör gitmiyordu ancak ne olduysa 4-5 gün önce gitmeye başladı her bağlandığımda 2 kontör gidiyor.sadece tümleşik gpsi aktif yapıncada yeri çoğu zaman saptayamıyor. ilk başlarda kontör gitmeyip şimdi gitmesinin sebebi nedir acaba? üstelik bir seferinde telefonu hatsız moda aldım o halde bile kontör gitti, nasıl gitti anlamadım? yardım ederseniz ssevinirim..

muratti_2941

muratti_2941

Üye
arkadaşlar,şimdi şebeke oparatorlerinin telefon üzerinden kullanabilecek internet paketleri mevcut.eğer bu paketlere üyeseniz para değil kotanızdaki mb dan düşer.diğer türlü hem kontür hemde ücret yazar....
fakat ben gps i açtığımda konumu buluyor ok.gideğim boktayı rotaya ekle diyorum.sonra sür diyorum gps bekleniyor deyip öyle kalıyo.anlamadım neden.internet acık telefonum 6120c.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Üst Alt