gps li n serilerinde en iyisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
gps li n serilerinde en iyisi
merhaba arkadaşlar ben üzerinde dahili bir gps li telefon almak istiyorum yani cihaz falan almıyacağım. ama hangi telefonu alayım bilmiyorum ben n95 almak istiyorum fakat n 79 un gps daha iyi diyorlar n79 daha ucuz neden yani n95 le arasındaki fark sadece görünüm mü kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
n96 en iydir 2-5 sn arasında uydu buluomuş ...

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum n 95 n85 ve n79 arasında kaldım hangisinin gps i daha iyi? hangisi daha az zamanda yer buluyor? lütfen yardım edin! şimdiden teşekkürler

scorpion11

scorpion11

Üye
bence gps li telefon falan alma.bataryayı sömürüyor.benim n95 te var.tamam gps i güzel yaklaşık 1 dakika içinde uyduları buluyor ama dediğim gibi bataryayı sömürüyor...

ediesel

Üye
Arkadaşım gps olayı tamamen cihazda kullanılan gps çipinin yapısına (ki birçok türü vardır n serilerinde kullanılanı ise en basitlerinden biridir.) aletteki versiyonun güncelliğine, aletin gps sinyali almaya başladığı andaki hava koşullarına bağlıdır. Ben n95 rm-159 kullanıyorum. Ortalama 4-5 dakikada sinyal alıyor. Daha yeni modellerde daha iyi ve kısa zamanda bağlantı kurması muhtemel olabilir. Zira teknoloji her geçen gün gelişiyor.

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben n 95 alırsam gps ve vireless için ve kamera için alıyorum alayımmı gps olarak düşünürsek yoksa nokia 6630 var ona bir gps mi alayım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
merhaba arkadaşlar ben üzerinde dahili bir gps li telefon almak istiyorum yani cihaz falan almıyacağım. ama hangi telefonu alayım bilmiyorum ben n95 almak istiyorum fakat n 79 un gps daha iyi diyorlar n79 daha ucuz neden yani n95 le arasındaki fark sadece görünüm mü kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum

hayır n95 de accelerometre var n79 da yok.su terazisi adım ölçer gibi programları N79 çalıştırmaz.Ama gps i daha iyidir.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım amaç gps ise Nokia 6210 Navigatör al bu alanda en iyisi o ama
yok hem gps iyi olsun hemde kamera iyi olsun diyosan Hiç düşünmeden N85 al çünkü hem şarjı çok iyi gidiyor hemde Amoled ekran çok net ve çok parlak görüntü veriyor.
N95, N96, N95 8gb = bunların yerine N85 al her yönden daha ii
bak burda N85 incelmesini eklemiştim bakabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n85-mi-n96-mi-215894.html

daffy

daffy

Üye
n79 fiyatına göre cok güzel telefon

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N79 al bence

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
iyide arkadaşlar n79 u araştırdım bir sürü kişi şikayetçi sürekli donuyor diye hem bayağı ucuz bence bunun sebebi fazla rahabet görmemesi ben n85 yada n95 8 gb almaya karar verdim yine de düşünceleriniz varsa söyleyin iyi bir sebep bulursanız neden düşüncem değişmesin?

electro77

electro77

Üye
N79 kullanıyorum ama daha hiç donma filan olmadı.
Gps içinde açık alanlarda 20 snde buluyor ama sokak arasında hiç deneme çok uzun sürüyor. Bence çok iyi bi tel n95 çok kaba bi tel bence n79 daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt