GPS kullanma ile ilgili Yardımcı olurmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
GPS kullanma ile ilgili Yardımcı olurmusunuz?
Meraba arkadaşlar ,

Nokia 603 de gps var ama nasıl kullanılacağı hakkında bi fikrim yok.

Haritalara girdiğim de nokia suiy ile bağlan wifi ile bağlan gibi seçenekler var.

Gps ile konum öğrenmek ücretli midir?

wifi ile yada mobil veri almadan haritalar da konumumu öğrenemezmiyim.

bana bunu ayrıntılarıyla anlatırsanız sevinirim

06kubilay06

06kubilay06

Üye
hattından internet paketi al yoksa tl gider

zorbaa

Üye
gps actiginda ayarlardan cevirim disi yap o zaman bedava kullanabilirsin ama biraz yavas calisir benden soylemesi

zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
hattından internet paketi al yoksa tl gider

arkadaşım internet le bağlandıktan sonra telefonunda gps olmasının ne faydası oluyoki,

bende nokia e63 de var onda gps yok internete bağlanıp google maps ı kullanabiliyom zaten

gps özelliği olmadanda internet olunca yerimi bulabiliyom zaten

ama internet paketi almadan gps kullanımı diye birşey yokmu?

----------Eklendi @ 12:17:39 ---------- Yazıldı @ 12:15:09 ----------

gps actiginda ayarlardan cevirim disi yap o zaman bedava kullanabilirsin ama biraz yavas calisir benden soylemesi

gps i nerden açacam ? haritalara girince kendisi otamatik açıldığını görüyom ( batarya nın olduğu bölümde anten işareti çıkıyo yani gps açıldığının göstergesi sanırım)

çevrimdisi çalişmakla çevrimiçi çalışma arasındaki fark neki?

theseusx

theseusx

Üye
Ayarlardan uygulama ayarlarına gel ve konumlama yöntemlerini sadece tümleşik gps açık kalacak şekilde işaretle. diğerleri açık olursa hattından tl düşer ama daha hızlı konumalama yapar. sadece tümleşik açık olursa cihaz sadece gps modülünü kullanır hattını veya wi-fi kullanmaz. nete bağlanmadan konumlama yapmak istiyorsan tümleşik gpsi seçtikten sonra açık havaya çık hareketsiz kalarak bir müddet bekle haritalarda senin konumunu bulana kadar. (ilk bulma biraz uzun sürecektir sabret) bir kez bulduktan sonra diğer bulmalar daha kolay oluyor fakat hava koşulları, çevresel koşullar vs. etkileyebilir bulmasını sadece sabret :) tabiki en hızlı şekilde netle buldurabilirsin ama sabırlı olursan rahatça kullanabilirsin gpsi ben de zorlandım ama şu an çok verimli şekilde kullanıyorum.

zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan uygulama ayarlarına gel ve konumlama yöntemlerini sadece tümleşik gps açık kalacak şekilde işaretle. diğerleri açık olursa hattından tl düşer ama daha hızlı konumalama yapar. sadece tümleşik açık olursa cihaz sadece gps modülünü kullanır hattını veya wi-fi kullanmaz. nete bağlanmadan konumlama yapmak istiyorsan tümleşik gpsi seçtikten sonra açık havaya çık hareketsiz kalarak bir müddet bekle haritalarda senin konumunu bulana kadar. (ilk bulma biraz uzun sürecektir sabret) bir kez bulduktan sonra diğer bulmalar daha kolay oluyor fakat hava koşulları, çevresel koşullar vs. etkileyebilir bulmasını sadece sabret :) tabiki en hızlı şekilde netle buldurabilirsin ama sabırlı olursan rahatça kullanabilirsin gpsi ben de zorlandım ama şu an çok verimli şekilde kullanıyorum.

hocam çok açıklayıcı anlatmışşın çok:tşk:

yardımlı Gps var onuda kapatayım mı?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim gpsyi ac arabana bın 1dk sonra bulur rahat ol sen sync kullaıyorsan en fazla 30 snde buluyor bende nokıa c7 var hemde cevrım dışı :)

zekican09

zekican09

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim gpsyi ac arabana bın 1dk sonra bulur rahat ol sen sync kullaıyorsan en fazla 30 snde buluyor bende nokıa c7 var hemde cevrım dışı :)

hocam sen nokianın maps ını kullandınmı hiç sync daha iyi mi ?

kullandıysan hangisi daha kullanışlı

theseusx

theseusx

Üye
yardımlı dediğin zaman hem şebeke tabanlı hem wi-fi (eğer varsa) hem de entegre gps modülünü kullanır. Net paketin varsa bedava kullanabilirsin ama dediğim gibi bir kez bulduktan sonra zamanla daha hızlı buluyor. Ben nokia maps kullanıyorum sorunsuz çalışıyor mersinde. Rica ederim.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
gbs çok gelişmiş değil ozelliklede telefonlar ıcın telefonlar yavaş buluyor ama 2 yıl ıcınde çok hızlı bır gps uydusu cıkacak ve nokiada bununla ılgılı calısma yapıyor ileride çok hızlanır ama sımdılık en ıyısı ya sabırlı olmak yada ınternetten gırmek ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt