anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
O programın linkiini atabilirmisin ? ayrıca o program dogruyu gösterir mi ?arkadaşım Diagnostics diye bi program var, telefonun her türlü donanımını testten geçiriyor. Testten geçenler arasında GPS de var. denemeni tavsiye ederim.
O programın linkiini atabilirmisin ? ayrıca o program dogruyu gösterir mi ?
Ya şu cfw işi bitsin ondan sonra vermeyi düşünüyomBence ücretsiz değiştirmeleri gerekiyor. Zaten öylede olucaktır. Sen en iyisi garantiye ver telefonu.
Ya şu cfw işi bitsin ondan sonra vermeyi düşünüyompeki sizin gps de bi arıza yok deyip geri yollarlarsa
Dedigine girdim uydu verisi yok diyorBence denemeden geri yollamazlar. Bir test cihazı gibi birşeyle test ederler. Yada sen servise gidince az önce verdiğim programı filan gösterirsin. orda belli olur gps de bi sorun olup olmadığı. peki acaba uygulamalardan yer adlı uygulamayı açtığında GPS verisi'ne girdiğinde, çıkıcak ekrandan da Konum seçeneğine girince seçeneklerden Uydu Durumu na baktığın zaman hiç uydu buluyor mu?
Abi o dediini kaç defa yaptım olmadı zaten v60 tayım suan nokianın kendi yazılımı yani.Anılbaran, orjinal fw üzerinde de denedin mi? data klasörünü sil, tekrar ovi haritaları çalıştır.
aynen kardesım ben yıne 2 gün sonra tekrar bi açık alanda denicem.açık alanda denemene rağmen uydu verisi yok yazısı çıkarsa GPS de sorun var kardeşim.
Nisan 2011 de aldım ben. Gps falan ayar cok bilmıyom tabi ozman kurcaladım wifi ile haritada konum bukuyo ama üsttte gps bekleniyo yazıyo sadede tümleşik tikli oldugunda ise hiç bişi bulmuyo çook önemsemedim ama artık önemsiyom o kadar forumda denilenleri buldum yaptım fayda etmedi ugrastım tık yok. ve serd@r kardeşimin verdigi uyg. İle gps in arızalı olduguna iyice kabullendim .gps e tıklıyın failed diyo bi rapor cıkuyo sonunda error diyo . yani bıktım ne yaptıysam olmadı ve bende gps imin arızalı oldugunu kabullendim suana kadar sanırsam hiç konum bulmadı teee tepeye cıktım bunun için 1 saate yakın bekledi tık yokGPS'nin bozulduğuna ne zaman karar verdin? Yani çok sık GPS kullandıktan sonra mı oldu yoksa, ara sıra kullanıyordun ve bi ara GPS nin gittiğini farkettin..?
He işte bende öyle diyp ama seninki çalısıyo nası iş bende bunu anlamadımOrdaki program benimde gps ye failed hatası veriyo ama benim harita çalışıyor
of of almadan önce bozuktu kesinSerdarın dediği programı bende kullanmıştım ve telefonumda bulunan tüm özellikler için "Succesfully" sonucunu almıştım. Yani GPS gerçekten bozukmuş, buna üzüldüm :S
He işte bende öyle diyp ama seninki çalısıyo nası iş bende bunu anlamadım
----------Eklendi @ 22:51:59 ---------- Yazıldı @ 22:51:10 ----------
of of almadan önce bozuktu kesin
Ya abi aslında öyle pek hattını verdek kişi yokda bişi aklma geldi ben bi ara sehır dısına geziye gittim 250 mb lık internet pakedi yapmıstım ovi maps falan son sürüm yuklü tabi otobüste sehir halındeyken ovi maps e girdim konum bulmustu ve kadın konusmustu türkçe bişi diyodu sanırsam bi o zaman buldu ama şebekeden mi yedi yokta tümleşik gps mi tikliydi sadede onu hatırlamıyom ama kadın konusmustu ilginç. ama öyle bile olsa bi daha bulmadı hep gps bekleniyo dedi . ücretsiz navıgasyon dediimiz olay hattımdan 5 krs gitmeden sesli bi şekilde navigasyonu kullanmak .şebeke interneti ile olcaksa ne anlamı kaldı ücretsiz navigasyonNormalde şebeke ile buluyor mu? Arkadaşının internetli sim kartını (varsa) takıp deneyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?