GPS Beni Yanlış Gösteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

simbat08

Üye
    Konu Sahibi
GPS Beni Yanlış Gösteriyor
Merhaba arkadaşlar telefondaki(Nokia 5800XM) GPS(Ovi maps ve Ndrive,hava durumu vs.) ile çalıan tüm programlar beni ankarada gösteriyor aslında bursadayım önceden v31 sürümünde bursada gösteriyordu ancak güncelledikten sonra yanlış gösteriyor nedeni nedir acaba ?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Merhaba arkadaşlar telefondaki(Nokia 5800XM) GPS(Ovi maps ve Ndrive,hava durumu vs.) ile çalıan tüm programlar beni ankarada gösteriyor aslında bursadayım önceden v31 sürümünde bursada gösteriyordu ancak güncelledikten sonra yanlış gösteriyor nedeni nedir acaba ?

arkadasım aynı sorun bndede vardı ilk actığımda bni ankarada gösteriyordu ama sonradan kendi kendine bni bursaya getirdi + tam oturduğum yere kadar geldi vede coq doğru :D ßirzcıq uğraş gelmesi gereq bnde nasıl yaptığımı unuttum:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uydudan konumunuzu buldurursanız gerçek yerinizi gösterir..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadasım aynı sorun bndede vardı ilk actığımda bni ankarada gösteriyordu ama sonradan kendi kendine bni bursaya getirdi + tam oturduğum yere kadar geldi vede coq doğru :d ßirzcıq uğraş gelmesi gereq bnde nasıl yaptığımı unuttum:ehe
bir kerelik çevrimiçi konumunuzu kaydederseniz gps bir daha yanılmaz...gercek konumunuzu her zaman gösterir bunun için gps yardımlı ve şebeke tabanlı gps nın acık olması gerek ve sunucu otomatık olması gerek...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir kerelik çevrimiçi konumunuzu kaydederseniz gps bir daha yanılmaz...gercek konumunuzu her zaman gösterir bunun için gps yardımlı ve şebeke tabanlı gps nın acık olması gerek ve sunucu otomatık olması gerek...
doğrusun yalnız şebeke tabanlı ve yardımlı gps ücretli tümleşik gps ücretsizdir..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
doğrusun yalnız şebeke tabanlı ve yardımlı gps ücretli tümleşik gps ücretsizdir..
bir kerelik gidecek ücret artık...ama şuda var öyle yapmazsa her açışta yanlış yeri gösterecek ve doğru yeri göstermesi zaman alıcak...hocam.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır ben bir kere tümleşik gps ile bağlanıyorum her zaman doğru yeri görüyorum..gps yi ve navigasyonu seven biri olarak hep tümleşik gps yi tercih ederim..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
hocam bide kafama takılan bişi var benim tümleşik gps ve diğerleri acık ben sorunsuz navıgasyon yapıyorum ama kntr gıtmıyo acaba nokia ücretsiz bıraktıya ovi mapsleri bundan dolayımı gitmıyo sanırım sıstem oturdu...sizde be deneyin hem guncel oluyo hemde doğru yeri gösteriyo...

simbat08

Üye
    Konu Sahibi

Bu dediğiniz ayarlar nereden yapılıyor acaba ayrıca nadir hocamın dediği gibi yaptım ancak yine ankara gösteriyor

aliçoooo

aliçoooo

Üye
üstatlar saqolun ßilgiler İçin..

simbat08

Üye
    Konu Sahibi
Sorun hala devam ediyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt