Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GPRS, Notebook, Kızılötesi-Bluetooth
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caglar__
Üye
Konu Sahibi
GPRS, Notebook, Kızılötesi-Bluetooth
Arkdaşlar dizüstü bilgisayarıma cep telefonumu bağlayarak internete giriyorum. Edge hizmetini tam anlamıyla kullanabilmek için bluetooth mu iyi olur kızılötesi mi?
ChavRash
Emekli Yönetici
Kızılötesi zahmetli olur, en iyisi bluetooth..
onuer007
Üye
bluetoth!
dostum kızılotesi işini gormez
erdemefe
Üye
neye dayanarak bunları soluyosunuz bende notebooktan internete giriyorum en hızlı data kablosu ondan sonra kızılotesi en yavaşta bluetooth bağlanıyor
Caglar__
Üye
Konu Sahibi
data kablosu hızlı olur ama böyle bir seçeneğim yok. Kızılöteside uğraştırmıyor. Sadece hangisi daha verimli olur diye soruyorumki bluetooth daha hızlı sanırım.
Lion Heart
Üye
En hızlıdan en yavaşa doğru: Data kablosu-->Bluetooth-->Kızılötesi.
crazy_amigo06
Üye
data kablosu en ii verimi onla alırsın baglantı kopmaz daha ii baglanaır bence en iisi data kablosu tavsiyem
erdemefe
Üye
Lion Heart' Alıntı:
En hızlıdan en yavaşa doğru: Data kablosu-->Bluetooth-->Kızılötesi.
???
ben bt ile bi mp3 ü 30 sn de atıyorum ama irda ile 2 dk sürüyo!!!
polat_ketur_76
Üye
bence de en iyisi blutooth yani...
technonur
Üye
kızılötesinin bağlantı hızı bluetooth dan yavaştır kızılötesinin 115.2kpbs iken bluetoothun bağlantı hızı yaklaşık olarak 721kpbs dr bluetoothun tek dezavantajı ilk eşleştirme ve cihaz bulma bölümünde kızılötesine göre daha yavaş bulmasıdır