Gözümüz aydın bakın samsung neyin müjdesini verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatperest

hayatperest

Üye
    Konu Sahibi
Gözümüz aydın bakın samsung neyin müjdesini verdi
arkadaşlar linki ekliyorum wave'in yeni telefonları geliyor. wave3, wave M, wave Y olmak üzere bada 2.0 kullanan 3 tane yeni akıllı telefon. wave severler özelliklerini görünce hoşuna gidecek eminim.

smoke6666

Üye
güzel gelişme...telefonların görüntüleri baya bi güzEL

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Kanımca haLa Samsung gaLaxy S II daha dikkat çekici (:
Bada 2.0'ından tatmin oLmazsam Android akıcam ...
HayirLi oLsun bakaLm Yeni Wave'Lerimiz :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hala 5MP kamera neye yarad ki

mustafa1800

Üye
hayrlısııı <3

hayatperest

hayatperest

Üye
    Konu Sahibi
demek oluyor ki samsung ne zaman yeni bada sürümü verse onunla birlikte yeni bir wave sürüyor piyasaya. 1.2 de wave 2 ile gelmişti.

ayrıca fiyatı da galaxy s2 den uygunsa 1.4 ghz işlemci ile wave3 daha bir güzel olur :) hiç düşünmeden alırım. varsın 5mp olsun benim işimi görür.

cellmanbash

cellmanbash

Üye
bu da hebr7.com da ki yeni telefonlarla ilgili haber.

----------Eklendi @ 00:40:51 ---------- Yazıldı @ 00:40:34 ----------

zalbarcan

Üye
mustafa o kalp ne icin ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
super amoled ekran, nfc, Wi-fi direct, 3 GB dahili hafıza, daha iyi bir sistem nasıl ??
ben sadece bu kadar güzel bir donanımda hala 5mp var dedim sistemle ilgili yorum yapmadım ki kardeş. bari kamerasına biraz daha özen verselerdi.

cnltrkcll

Üye
wave 47636374 çıksa bile umrumda değil bundan sonra bir telefon bada işletim sistemi kullanıyosa benden uzak olsun bezdirdi beni bezdirdi

tolgaycan

Üye
wave 47636374 çıksa bile umrumda değil bundan sonra bir telefon bada işletim sistemi kullanıyosa benden uzak olsun bezdirdi beni bezdirdi

Kesinlikle sana katılıyorum kardeş bir ay önce çok kararsızdım işlemcıler arasında ama şuanda kesinleşen şu BADA MADA tercih dışı kaldı. Hepimiz application indiriyoruz ama bizimle dalga geçiyorlar arkadaşlar uygulamalar berbat ötesi hepimiz kayıyoruz o uygulama sitesinde yorumlarımızla. Bada kendini belirli bir seviyeye getirdiginde muhteşem olacak ama şimdi değil.

----------Eklendi @ 13:28:49 ---------- Yazıldı @ 13:24:19 ----------

Badanın arayüz geçişleri on numara, iphone kadar geçişlerde hızlı , oyunları iyi kaldırıyor , ısınma derdı çok az ama UYGULAMA YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!
Msj veya arama için kullanıyorsanız birde foto diyelim güzel ama GÜNÜMÜZ telefonlarından 1 adım geri NOKİA ise 3 adım geri. Şu BADA nokia ovi kadar olsa on number olur ama haaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt