Gözümde zaten banlandı . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkaybekir

berkaybekir

Üye
    Konu Sahibi
Gözümde zaten banlandı . . .
Oyun cehennemi die zımbırtı bir site vardı çocuklardan biri oyun istedi bende benim sitenin adresini verdim afedersiniz bu mallarda bana ban koymuş böle siteler tez elden kapanmalı . . .:@:nono::box:bilmem::vur:agla:(

a21a

a21a

Emekli Yönetici
sitenin kurallarında link vermek yasak ise bu yüzden ceza vermiş olabilirler..:oke:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
walla gecmis olsun ben ogamede baska oyuncuya hadi eywallah dediğim için bi gün ceza almıştım

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bu ne yauw bişi anlamadım ben :karisti:

worldcild

Üye
he he komık ne sert forumlar var yahuu abartı okadarda hem uye istio hem sacma nedenlerden dolayı banlıo master ewil demiş ya hadi eywallah banlamıslar bu ne biçim forumdur master ewil :D

Master_Evil

Master_Evil

Üye
he he komık ne sert forumlar var yahuu abartı okadarda hem uye istio hem sacma nedenlerden dolayı banlıo master ewil demiş ya hadi eywallah banlamıslar bu ne biçim forumdur master ewil :D

abi forumda deil oyunda banladılar forum daha berbat bi konu açıon cevap verenlerin 10da 9u daha önceden uyari yada ceza almış kimse çenesini tutamıo bütün kavgalarda oyundan çıkıo başka meselede yok sözde millet hoş vakit geçirmek için oynuo :D

Ozan

Ozan

Admin
üyeye ihtiyaçları yok demekki ama unutmamalı ki internette siteleri, site yapan üyeleridir ;)

Altun.

Altun.

Üye
ogame bence çok saçma bi oyun hiçbişi anlamıyoum. ew ark. oynuyor hala da çözebilmiş değilim. 2 aydır ay çıkartma denemeleri yapıyr ne çıkmaz bi aymış bu. dert yanıyr 12 tane rip patlattım. rip de ölüm yıldızımıymış neymiş :D:D

bence herkes travian oynasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt