Göz Rengini Değiştirme Ameliyatı | Lazerle Göz Rengini Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Göz Rengini Değiştirme Ameliyatı | Lazerle Göz Rengini Değiştirme
renkli göz ameliyatı, göz rengi değiştirme ameliyatı, göz rengi ameliyatı, renkli göz ameliyatı nedir, renkli göz ameliyatı nasıl yapılır, renkli göz ameliyatı hakkında, renkli göz ameliyatı faydaları, göz rengi nasıl değiştirilir, lazerle göz rengini değiştirme, lazerle göz ameliyatı


Daha önceleri göz rengini değiştirmek için lens kullanılırdı. Ama bu sadece geçici bir çözümdü. Şimdi ise göz renginizi kalıcı olarak değiştirebilirsiniz. Lazer ile gerçekleştirilen bu işlem ile kısa bir sürede gözleriniz istediğiniz renge kavuşacak hemde kalıcı olarak. Lens takmanıza ihtiyaç duymayacağınız bu yöntem hakkında daha detaylı bilgiler aşağıda;



Renkli Göz Ameliyatı Nedir?

Lens kullanmadan renkli gözleriniz olabilir. Lazer teknolojisiyle renkli gözlere sahip olabilirsiniz. Kısa bir süre sonra uygulanacak göz rengi değiştirme ameliyatı ile dilediğiniz göz rengine kavuşabilirsiniz.

Genellikle koyu renkli gözlüler renkli gözleri olanlara hep özenirler ve çoğu zaman lens takarlar. Fakat artık göz renginizi değiştirmek için lens takmanıza gerek yok..

Kaliforniya’da Stroma Medical Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gregg Homer, bu konuda 10 yıldır çalışmalar yaptığını ve lazer teknolojisiyle göz rengi değiştirme ameliyatı yaptığını söyledi.

Renkli Göz Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Kahverengi gözleri olan kişilerin pigment tabakası altında mavi rengin bulunduğunu söyleyen Doktor Homer, kendilerinde bulunan lazerin kahverengi pigment tabakasını kaldırdığını kaydetti.
Pigment kaldırma işleminin 20 saniye sürdüğünü söyleyen Dr. Homer, lazer enejisinin kahverengi pigmenti kaldırdığını, gözlerin de 2- 3 hafta içinde mavi renge döndüğünü ifade etti.

Araştırmalarının devam ettiğini belirten Dr. Homer, bu işlemi yaptırmak isteyenlerin ödeyeceği bedel ise 5 bin dolar olacak” dedi.
 


Üst Alt