Göz Rengine Göre Far Rengi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Göz Rengine Göre Far Rengi
göz rengine göre far seçimi, göz rengine uyan far renkleri, hangi göz hangi far gider, göz rengine göre göz makyaj rengi, göz rengine uygun göz far, göz renklerine uygun far, göz renklerine uygun makyaj


Her göz için her renk kullanılmaz. Göz makyajınızda kullandığını far renkleri sizi muhteşem gösterdiği gibi çok iticide görünmenizi sağlayabilir. Dikkat etmeniz gereken bir nokta var ki oda, göz renginizin ve farınızın uyumluluğu. Göz renginiz ne ise far seçiminizde buna göre olmalıdır. Yeşil, mavi, siyah, kahverengi ve ela gözler, her birinizin ayrı ayrı renk tonları olduğunu unutmayın.



Göz Rengine Göre Far Rengi

Mavi Gözleriniz Büyülesin

Mavi gözlere sahipseniz eğer, göz farınız göz renginizden mutlaka ve mutlaka koyu tonlarda olmalıdır. Özellikle duman rengi mükemmel efektler oluşturmak istiyorsanız göz renginizden daha koyu olan göz farınızı siyah bir dokunuşla birleştirebilirsiniz.Parlak bir bakış mı istiyorsunuz? Gümüş, turkuaz veya küpe çiçeği rengi uygulayın ve bakışınızın ışığı çevrenizi aydınlatsın.


Yeşil Gözleriniz Tabiatı Aratmasın
Yeşil ya da ela renk gözleriniz mi var? Bu güzel gözleri kahverengi, derin haki rengi, kayısı, mor, erik ya da orman yeşili gibi tonlarla aydınlatmanız gerek. Ultra-Modern bir görünüme de sahip olabilirsiniz, altın, kireç-yeşil, açık yeşil veya parlak mor gölgeler kullanarak bunu başarabilirsiniz.

Ela gözler için mor ve menekşe moru kullanılması gözlerinizin yeşil gibi gözükmesini sağlar.


Kahverengi Gözler İçin Tüyolar
Eğer kahverengi gözleriniz varsa onları vurgulamak için özellikle bakır, bronz ve kahverengi tonlarını kullanmalısınız. Ayrıca ceylan bakışlı gözler için, bej ve haki yeşil renkler ekleyebilirsiniz.
Koyu mavi, pembe veya kireç yeşil uygulayarak farklılık yaratabilirsiniz. Sonuç olarak mavinin her tonları kahverengi gözlere mükemmel bir bakış sergiletir.


Diğer Renklerdeki Gözler
Gözlerinize klasik bir görünüm vermek istiyorsanız laciver, kömür rengi ve gümüş renk bir ışıltı ekleyebilirsiniz. Toz mavi gölge uygulamanız kaş kemiğinizi vurgulayarak göz renginizin açılmasını sağlayacaktır.
 
Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Ela gözler için mor ve menekşe moru kullanılması gözlerinizin yeşil gibi gözükmesini sağlar.

Moru hiç denemedim aklımda bulunsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt