Göz Hastalıkları

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Göz Hastalıkları
[h=1]Göz Hastalıkları[/h]

Group Florence Nightingale Hastaneleri Göz Hastalıkları Merkezi, göz hastalıklarına doğru ve kesin tanı koymak ve etkin tedavi uygulamak amacıyla kurulmuş bir merkezdir. Merkez; EXCIMER LAZER&KLASIK (Lazerli miyop-astigmat-hipermetrop tedavileri), Katarakt, Retina Hastalıkları, Göz Tansiyonu, Şaşılık-Pediatrik Oftalmoloji, Kornea Hastalıkları, Oftalmik Plastik Cerrahi, Nörooftalmoloji Kliniği ve Kontak Lens tedavi departmanlarında hastalarına tanı ve tedavi uygulamalarını sunmaktadır.
Group Florence Nightingale Hastaneleri Göz Hastalıkları Merkezi'nde, göz hastalıkları ve bozuklukları tedavisinde dünyadaki son gelişmelere paralel olarak teknik altyapı ve donanım hızla yenilenmektedir.
  • Excimer Laser & Lasik (Laserle Miyop, Astigmat, Hipermetrop)
  • Katarakt (Fako)
  • Retina Hastalıkları (Dekolman, Yaşa Bağlı Sarı Nokta Hastalıkları, Diabetik Retinopatı)
  • Göz Tansiyonu (Glokom)
  • Şaşılık-Pediatrik Oftalmolojı
  • Kornea Hastalıkları
  • Oftalmik Plastik Cerrahı
  • Nöroftalmoloji
  • Kontakt Lens
Excımer Laser


Hastanelerimiz de 1980'li yıllardan bu yana tüm dünyada uygulanan ve amerikan FDA (Amerikan gıda ve ilaç birliği) tarafından da onaylanmış lazer cerrahisi (LASIK) uygulanmaktadır. Bu tedavi ile miyop, hipermetrop ve astigmat gibi göz bozuklukları giderilmektedir. Excimer laserin refraktif cerrahideki en gelişmiş teknolojik aşaması olarak kabul edilen 'flying spot' teknolojisini kullanan lazer cihazı kullanılmaktadır.
Katarakt Cerrahisi ve Refraktıf Katarakt Cerrahisi


Hastanelerimizde damla anestezisi altında,çok kısa sürede, ağrı duymadan FAKO yöntemi kullanılarak katarakt ameliyatı yapılmakta, katlanabilen göz içi merceği yerleştirilerek net görme sağlanmaktadır. Ayrıca yüksek miyopi (-10 ve üstü) durumlarında saydam mercek değişimi yapılarak lazerle düzeltilemeyecek kadar yüksek bozukluklar düzeltilebilmektedir.
Retina Hastalıkları


Hastanelerimizde diyabetik retinopati dışında, hipertansif retinopati, damar tıkanıklıkları, retina yırtıkları,dekolman gibi retina hastalıkları ile yaşa bağlı görme merkezi bozuklukları FFA (göz anjiyosu) kullanılarak tespit edilir.Gerekli durumlarda vitrektomi ,dekolman cerrahisi uygulanır. Diyabetiklerde ve retinal yırtıklara ise argon lazer kullanılarak tedavi yapılmaktadır.

Glokom


Hastanelerimizde, göz tansiyonu (glokom) hastalarında bilgisayarlı görme alanı ve otomatik havali tonometre ile ölçümler yapılmakta, tanı ve tedavi bilimsel ölçütlerle takip edilmektedir.

Şaşılık


Diğer çocukluk çağı hastalıkları ile beraber şaşılık tanısı tedavisi, göz tembelliği tedavisi (CAM ) uzman hekimler tarafından yapılmaktadır. Hastanelerimizde, her türlü göz muayenesinde bilgisayarlı cihazlar kullanılmakta ve uzman hekimler hizmet vermektedir.
 


_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:tşk:
 


Üst Alt