Görüşme yaparken telde bip sesi var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Görüşme yaparken telde bip sesi var
Arkadaşlar 2 önce sym recorderi kurup kaldırmıştım şimdi ise 10 saniyede bir bip sesi veriyor ne yapmalıyım konuşma yaparken bip sesi veriyor karşı tarafa sesde gidiyor milletle görüşme yaparken rezil oluyorum yardım ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 2 önce sym recorderi kurup kaldırmıştım şimdi ise 10 saniyede bir bip sesi veriyor ne yapmalıyım konuşma yaparken bip sesi veriyor karşı tarafa sesde gidiyor milletle görüşme yaparken rezil oluyorum yardım ?

Telefon modeli nedir ? ayrıca kaldırma ilşlemi sorunsuz tamamlandımı ?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
C6 01 belle refresh kaldırma tmlandı dedi evet

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Programın linkini verirseniz yardımcı olabilirim. Bazen dosyalar tam silinmiyor ve böyle sorunlar oluyor.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Programın linkini verirseniz yardımcı olabilirim. Bazen dosyalar tam silinmiyor ve böyle sorunlar oluyor.

http://www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yonetim-ses-ve-cagri-kayit/symb-recorder-turkce-anna-belle-gelismis-cagri-kayit-uygulamasi-612590.html bu radyo kaydı tam benim içindi ama arama kaydı değil bip bip şimdi anladım bip sesinin nasıl millete tepki verdiğini [?

- - - Eklendi - - -

bu arada proğram E/ hfzasına kuruluydu

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
http://www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yonetim-ses-ve-cagri-kayit/symb-recorder-turkce-anna-belle-gelismis-cagri-kayit-uygulamasi-612590.html bu radyo kaydı tam benim içindi ama arama kaydı değil bip bip şimdi anladım bip sesinin nasıl millete tepki verdiğini [?

- - - Eklendi - - -

bu arada proğram E/ hfzasına kuruluydu

kardeşim programı parçalarına ayırdım. Aşağıdan zipi indir ve x plore ile aç. Böylece zipteki dosyaları telefondakilerle karşılaştırıp silinmemiş dosya varmı anlayabileceksin ;)

Ekli dosyalar

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim programı parçalarına ayırdım. Aşağıdan zipi indir ve x plore ile aç. Böylece zipteki dosyaları telefondakilerle karşılaştırıp silinmemiş dosya varmı anlayabileceksin ;)

inşallah olur c ve e de 2 klasör yakaladım ve sildim elline sağlık olmazsada biçim atacam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt