Görüşme Sırasındaki Hoparlör Sesini Artırma İmkanı Yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Görüşme Sırasındaki Hoparlör Sesini Artırma İmkanı Yok mu?
Normal ses artırma yaması yüklü. Müzik vs. dinlerken gayet iyi. Ancak görüşme sırasında araç seyir halindeyken mesela, karşı tarafın sesi bazen hiç anlaşılmıyor. Bunun için yama gibi bir çözüm var mı?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
N8'de ahize sesi gayet net ve duyulur şekilde. Ancak ses artırma tuşunu kullanmadıysan böyle bir sorunla karşılaşabilirsin.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Hmm o zaman şey olabilir ahizesi bozuk olabilir. Eğer mümkünse başka bir N8'le karşılaştırmanı isterim.

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlörde sorun yok. Dedim ya, müzik dinlerken bangır bangır. Sessiz bir ortamda görüşme yaparken de karşı tarafın sesi anlaşılıyor. Dışardayken ya da araçla seyir halinde biraz gürültü olduğu zaman sorun oluyor.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Sen sesi hoparlöre vermekten mi bahsediyosun?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Müzik dinlerken ses yüksek ama konuşmada az ise;

1. cfw yüklüyse o yüzden olabilir.

2. Müzik için kullandığın ses yaması terslik yapıyor olabilir.

Müzik için olan yamayı pasif yaparak dene. Eğer gene olmazsa diğer çözümlere bakıcaz.

- - - Eklendi - - -

Cevabını bekliyorum, çözümü buldum sayılır

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Deneyip yazacağım.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bekliyorum

kcr

Üye
    Konu Sahibi

Yüklü tüm uygulamaları kontrol ettim. Ses seviyesini artırmak ve ekolayzır için iki tane program ve kulaklık çıkış seviyesini artırmak için de bir tane mod uygulamışım. Hepsini kaldırdım. Tekrar baktım; pek bir fark yok gibi...

kcr

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle More Sound Loud Speaker yamasını kurdum. Evet, müzik vs'de olduğu gibi görüşmeyi hoparlörle yaparken de öncekine göre seste bariz bir artış var. Kulaklık için olan pek içime sinmedi,kurmadım; önceki modu tekrar yükledim. Hoparlör yaması aktifken kulaklık sesinde azalma var ama problem değil. Aktifliği kaldırdığım zaman kulaklık sesi yükseliyor. Bu şekilde benim için iyi. Teşekkürler...

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Peki o zaman geçmiş olsun. İyi forumlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt